Povezane vesti

Nema nameru da stane: Legendarni Italijan potpisao za Milvoki! (foto)

Nema nameru da stane: Legendarni Italijan potpisao za Milvoki! (foto)

Hot sport 22.02.2024
Galinari je nedavno oslobođen ugovora od strane Detroit Pistonsa NBA veteran Danilo Galinari nastavlja svoju karijeru i pridružuje se redovima Milvoki Baksima, potpisavši ugovor kao slobodan igrač. Na terenu će nositi broj 12, predstavljajući osmi… »
Ko visoko leti, nisko pada: NBA zvezda ima previsoko mišljenje o sebi, pomenuo i Jokića!

Ko visoko leti, nisko pada: NBA zvezda ima previsoko mišljenje o sebi, pomenuo i Jokića!

Hot sport 22.02.2024
On ne smatra da je Srbin najbolji Zvezda Bostona Seltiksa, Džejson Tejtum, nije štedeo reči kada je izneo svoje uverenje da je trenutno najbolji igrač u NBA ligi. Seltiksi dominiraju na Istoku sa impresivnim skorom od 43 pobede i samo 12 poraza, a… »
Galinari u Baksima

Galinari u Baksima

Sport klub 22.02.2024
Nije dugo Danilo Galinari čekao na novi NBA angažman. Samo nekoliko dana pošto su ga otpustli Detroit Pistonsi, Italijan je potpisao ugovor sa Milvoki Baksima do kraja sezone. Za to će dobiti milion dolara. Welcome, Danilo! pic.twitter.com/LlAf9Wu0sr… »
Ma kakav Jokić! NBA zvezda tvrdi: "Ja sam najbolji košarkaš na svetu"

Ma kakav Jokić! NBA zvezda tvrdi: "Ja sam najbolji košarkaš na svetu"

Večernje novosti 22.02.2024
DžOEL Embid je još uvek zvanično MVP NBA lige, Nikola Jokić nezvanično najbolji košarkaš sveta i najbolji igrač velikog finala, a jedan drugi momak za sebe misli da je on bez premca. FOTO: Tanjug/AP Reč je o zvezdi Boston seltiksa Džejsonu… »

Vesti dana »