Повезане вести
„Узео је флашу ракије и отишао“: Несторовићев бивши саборац открио како је изгледао крах покрета „Ми – глас из народа“ ВИДЕО…
Нова 22.02.2024
Један од оснивача "Ми - глас из народа" Јован Јањић испричао је како је лекар Бранимир Несторовић напустио тај покрет. На састанку седам оснивача „Ми-Глас из народа“ у уторак, уместо да се одлучи о прерастању покрета у странку… »
"Несторовић је тражио више": Један од оснивача Покрета "Ми - Глас из народа" за "Блиц" ТВ: Почињемо са почетне позиције…
Блиц 22.02.2024
Покрет Ми, глас из народа" требало је да буде кључно решење постизборне ситуације у Београду, али уместо тога, десио се обрт. Покрет се распао, а Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили су га јер је, како објашњавају… »
"Несторовић је манипулатор од првог дана!" Чеда Јовановић никад оштрије: Такви гутачи ватре нам излазе последњих 10 година…
Курир 22.02.2024
Покрет "Ми глас из народа" јуче су напустили његови оснивачи - Бранимир Несторовић и Александар Павић. Покрет је на свом сајту саопштио да је "током процеса преображаја покрета" дошло до извесних неспоразума унутар руководства… »
"Несторовић увређен изашао из покрета и наставља рушење!" Ковач за Курир: Наравно да му жеља неће проћи, није ово његов…
Курир 22.02.2024
Један од седам оснивача покрета " Ми - Глас из народа" Митар Ковач изјавио је данас да се тај покрет није разишао и да ће у недељу бити организована изборна скупштина, ради прерастања покрета у странку. Проф. др Митар Ковач је… »
Ми - Глас из народа: Власт ради на разбијању покрета, оснивамо странку
Бета 22.02.2024
Представници Покрета "Ми - Глас из народа" су данас саопштили у Београду да се не може говорити о расколу у покрету ако је пет од седам оснивача и даље ту, а само двојица су их напустила, те да "на разбијању покрета ради… »
"Нема предаје и повлачења": Несторовић донео коначну одлуку: Оснива нови покрет, открио како ће се звати
Блиц 22.02.2024
Бранимир Несторовић оснива нови политички покрет, након што је напустио "Ми - глас из народа". Како је навео у саопштењу, покрет ће се звати "Прави Ми". - Нема предаје и нема повлачења! МИ смо решени да апсолутно останемо… »
Шапић: "Чекаћемо Несторовића, ако не буде већине нови избори до 20. маја"
Телеграф 22.02.2024
"Ако будемо приморани на нове изборе ићи ћемо, борићемо се, изаћи ћемо пред народ на најбољи могући начин" Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић рекао је данас да ће сачекати још девет дана одлуку… »
Несторовић: Нико не може да ме избаци из Покрета јер сам "овлашћено лице"
Инсајдер 22.02.2024
Посланик изабран на листи "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да њега нико не може да избаци из тог покрета јер је он "овлашћено лице" што може, како каже, да се провери и у Агенцији за привредне регистре. У… »
Како ће се звати нови Несторовићев покрет и ко ће бити у њему?
Данас 22.02.2024
Бранимир Несторовић оснива нову странку која ће се звати Прави Ми, а уз њега ће по свему судећи бити још шесторо оснивача – Александар Павић, др Борислав Антонијевић, Бранко Лукић, Милован Бајагић, Јелена Павловић и Богдана… »
Шапић саопштио колико ће чекати на Несторовићеву одлуку: "Губимо драгоцено време"
Еуроневс 22.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је данас да ће листа око Српске напредне странке "због легитимитета и жеље да у наредне четити године води Град" сачекати девет дана да носилац листе "Ми -… »
Несторовић пресекао, направио нови покрет! "Нема предаје и нема повлачења", ово су људи који се наводе као оснивачи
Мондо 22.02.2024
Несторовић је одлучио да се одвоји и направи фракцију покрета "Ми Глас из народа". Несторовић је одлучио да се одвоји и направи фракцију покрета "Ми Глас из народа". Др Бранимир Несторовић одлучио је да се одвоји и направи… »
Несторовић и Павић у процесу оснивања нове странке: Политички преврати у "Ми - Глас из народа"
НИН 22.02.2024
Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након напуштања покрета "Ми - Глас из народа" заједно с Александром Павићем, да је у процесу оснивања нове странке са људима који га подржавају. На… »
Јањић: Покрет „Ми – глас из народа“ опстаје, не ради се о расколу, напустила су нас само два оснивача
Нова 22.02.2024
Процес преображаја покрета "Ми - глас из народа". Овом реченицом се можда најбоље објашњава шта се то дешава у међусобним односима седам оснивача овог покрета. Ко се наљутио, ко га је напустио, ко је председник и ко сада… »
Несторовић: Не могу да ме истерају из Ми – глас из народа, ја сам овлашћено лице у АПР
Н1 Инфо 22.02.2024
Посланик изабран на листи "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да њега нико не може да избаци из тог покрета, јер је он "овлашћено лице", што може да се провери и у Агенцији за привредне регистре. У… »
Бранимир Несторовић најавио да ће правити странку
Нова 22.02.2024
Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након напуштања покрета "Ми - Глас из народа" заједно с Александром Павићем, да ће правити странку. На састанку седам оснивача „Ми-Глас из народа“ у… »
Несторовић: Не могу да ме истерају из покрета, ја сам овлашћено лице у АПР
Недељник 22.02.2024
Посланик изабран на листи „Ми – глас из народа„ Бранимир Несторовић изјавио је данас да њега нико не може да избаци из тог покрета јер је он „овлашћено лице“, што може да се провери и у Агенцији за привредне регистре. Несторовић… »
Најсмешнији покрет на свету
Време 22.02.2024
Ако се догоди да покрета „МИ – Глас из народа“ нема, или да се од једног направило три покрета, онда имамо три групе од по два одборника који слободно плутају у баруштини српске политике и допливавају до оних који су најјачи. Ако… »
Ковач: Ми – Глас из народа се није разишао, у недељу изборна скупштина
Недељник 22.02.2024
(Бета) – Један од седам оснивача покрета „Ми – Глас из народа“ Митар Ковач изјавио је данас да се тај покрет није разишао и да ће у недељу бити организована изборна скупштина, ради прерастања покрета у странку. Ковач је за… »
Несторовић: У процесу смо оснивања странке са људима који ме подржавају
Правда 22.02.2024
Носилац изборне листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након раскола у покрету "Ми - глас из народа" да је, заједно с Александром Павићем, у процесу оснивања нове странке са људима који га подржавају. На… »
Шапић: Ако не буде већине у Београду, имаћемо изборе у мају и јуну
Недељник 22.02.2024
(Бета) – Кандидат за градоначелника Београда Српске напредне странке Александар Шапић изјавио је данас да ће избори за Скупштину града Београда, уколико не буде формирана већина до 1. марта, морати да буду поновљени око 20… »
"Несторовић је хтео сву власт за себе!" Генерал Ковач је један од оснивача покрета, а сад доктора зове "прелетачевић"
Мондо 22.02.2024
Митар Ковач је пензионисани генерал-мајор Војске Србије и један од оснивача покрета "Ми - глас из народа". Митар Ковач је пензионисани генерал-мајор Војске Србије и један од оснивача покрета "Ми - глас из народа". Један од седам… »
Несторовић: Не могу да ме истерају из покрета, ја сам овлашћено лице у АПР
Нови магазин 22.02.2024
Посланик изабран на листи "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да њега нико не може да избаци из тог покрета јер је он "овлашћено лице", што може да се провери и у Агенцији за привредне регистре. У… »
Шапић: Ако не буде већине у Београду, имаћемо изборе у мају и јуну
Радио сто плус 22.02.2024
“Тако закон каже. То је излазак на изборе два пута. Морамо да будемо свесни колико је то новца, времена, застоја. И видећемо, можда опет дођемо у исту ову ситуацију (да не можемо да формирамо већину), па ће морати да се донесу… »
Ковач: У недељу изборна скупштина "Ми - глас из народа", Несторовић је испао прелетачевић
Радио 021 22.02.2024
Један од седам оснивача покрета "Ми - глас из народа" Митар Ковач изјавио је да се тај покрет није разишао и да ће у недељу бити организована изборна скупштина, ради прерастања покрета у странку. Ковач је за телевизију Прва… »
"Радили су Ми иза леђа": Несторовић о карамболу у "Ми -Глас народа": Кап која је прелила чашу био је позив човека из агенције…
Блиц 22.02.2024
Носилац изборне листе "Ми - Глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након напуштања покрета заједно с Александром Павићем, да је у процесу оснивања нове странке са људима који га подржавају. На састанку седам оснивача… »
Ковач: Ми – Глас из народа се није разишао, у недељу изборна скупштина
Радио сто плус 22.02.2024
Ковач је за телевизију Прва рекао да јучерашњи догађаји и наводи да су покрет напустила двојица оснивача, Бранимир Несторовић и Александар Павић, нису пореметили њихове наредне активности, али да представљају велики удар на… »
Ковач: Несторовић је хтео да сву власт у Покрету приграби за себе, а испао је "прелетачевић"
НИН 22.02.2024
Митар Ковач, један од седам оснивача покрета "Ми - Глас из народа", изјавио је данас да се тај покрет није разишао и да ће у недељу бити организована изборна скупштина, ради прерастања покрета у странку. Ковач је за телевизију… »
Еуроневс 22.02.2024
Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након напуштања покрета "Ми - Глас из народа" заједно с Александром Павићем, да је у процесу оснивања нове странке са људима који га подржавају. На… »
Телеграф 22.02.2024
На састанку седам оснивача "Ми-Глас из народа" у уторак, уместо да се одлучи о прерастању покрета у странку и њеном председнику, то удружење су напустили Несторовић и Павић. Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир… »
"Слободан пад и то на главу": Рат саопштењима у покрету Ми-глас из народа! Шта о расколу каже Несторовић, а шта други табор…
Курир 22.02.2024
Бранимир Несторовић и Александар Павић напустили су покрет "Ми - глас из народа", наведено је у саопштењу овог покрета објављеном на њиховом сајту. Новонастала ситуација је, према оцени аналитичара, почетак краја ове… »
Вести дана »

Продужен притвор тројици осумњичених за напад на Кобре у Новом Саду
Б92 пре 28 минутајош 28 повезаних

„Редефинисати односе Москве и Дамаска“: Сиријски председник с Путином у Москви
Данас пре 1 сатјош 31 повезана

Мирка Васиљевић се није појавила на саслушању у тужилаштву: Глумица је требало да сведочи о случају мужа Вујадина Савића и А.К.
Блиц пре 1 сатјош 34 повезане

Долазак Урсуле фон дер Лајен у Београд – Афирмација европског пута Србије
Мондо пре 12 минутајош 87 повезаних