Povezane vesti
Daško i Mlađa o odbeglom Nestoroviću i naprednjačkim čuvarima plaže
Nova 22.02.2024
Osnivači pokreta "Mi, glas iz naroda" koji su ostali u tom pokretu posle izlaska dr Branimira Nestorovića, potvrdili su da je raskol u vrhu te organizacije definitivan. Jedan od osnivača Mitar Kovač konstatovao je da je pokret imao dvostruku nesreću da… »
Član Mi - glas iz naroda: Sigurno nećemo podržati vlast, sve što nam se dešava ide Vučiću u korist
Radio 021 22.02.2024
Osnivači pokreta "Mi - Glas iz naroda", koji su ostali u tom pokretu posle izlaska Branimira Nestorovića, najavili su da njihova dva odbornika u Skupštini grada Beograda sigurno neće podržati vlast. Branko Pavlović rekao je da uz osnivače pokreta ostaje… »
Mi - Glas iz naroda: Vlast radi na razbijanju pokreta, osnivamo stranku (VIDEO)
Insajder 22.02.2024
Predstavnici Pokreta "Mi - Glas iz naroda" su saopštili u četvrtak, 22. februara u Beogradu, da se ne može govoriti o raskolu u pokretu ako je pet od sedam osnivača i dalje tu, a samo dvojica su ih napustila, te da "na razbijanju pokreta radi vlast"… »
Beograd između formiranja vlasti i novih izbora: Šta je realniji scenario nakon raskola pokreta "Mi, glas iz naroda"?
EurActiv 22.02.2024
Koalicija SNS-SPS tvrdi da je obezbedila većinu, ali žele jači legitimitet iako ne isključuju ni mogućnosti ponovnog izlaska na birališta. Opozicija zahteva nove izbore, a Pokret tvrdi da ne podržava ni vlast ni opoziciju Da li je pokret "Mi, glas iz… »
Član Mi – glas iz naroda: Imali smo dvostruku nesreću, dva preletačevića – Nestorovića i Jerkovića
N1 Info 22.02.2024
Osnivači pokreta "Mi - Glas iz naroda", koji su ostali u tom pokretu posle izlaska doktora Branimira Nestorovića, najavili su danas da njihova dva odbornika u Skupštini grada Beograda sigurno neće podržati aktuelnu vlast. Branko Pavlović rekao je da uz… »
MI – Glas iz naroda: Nestorović je pod uticajem Dodika
Danas 22.02.2024
Grupa osnivača „Mi – Glas iz naroda“, tvrdi da to što ih je napustio jedan od osnivača Branimir Nestorović ne predstavlja raskol, jer je većina osnivača ostala u pokretu. Ipak kažu da je „odbornička pozicija“ dva-dva-dva, dok će narodnih poslanika imati… »
Pavlović: Vlast razbija pokret "MI - glas iz naroda", naša dva odbornika neće podržati vlast u Beogradu
NIN 22.02.2024
Branko Pavlović iz Pokreta "MI-glas iz naroda", iz koga su juče istupila dva osnivača - kontroverzni doktor Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić najavljujući formiranje nove stranke, rekao je da je, kada je reč o šest odbornika koje Pokret ima u… »
Mi - glas iz naroda i posle raskola u pokretu: Nećemo podržati formiranje vlasti u Beogradu
RTS 22.02.2024
Deo osnivača pokreta "Mi - glas iz naroda" saopštili su da neće podržati formiranje vlasti u Beogradu i da ostaju pri stavu da je potrebno ići na nove izbore. Posle raskola u pokretu, najavljuju da će u Skupštini Srbije biti formirana dva poslanička… »
Mi-glas iz naroda: Naši odbornici izvesno neće podržati aktuelnu vlast, u toku je proces prerastanja u političku stranku
Euronews 22.02.2024
Članovi pokreta "Mi - glas iz naroda" održali su danas konferenciju za medije nakon što su isti napustili Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić, te naveli da je došlo do "pokušaja" rasipanja pokreta, ali da raskola nema jer su petorica ljudi ostali… »
Bojan Klačar Posle raskola u "Mi", postoje uslovi da SNS i SPS naprave vlast u Beogradu
Dnevnik 22.02.2024
BEOGRAD: Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar ocenio je da je nakon raskola u pokretu "Mi - Glas iz naroda" jasno da će postojati nova raspodela snaga i u gradskom parlamentu i u Narodnoj skupštini, što ostavlja… »
Član Mi – glas iz naroda: Odluka Nestorovića ide naruku Vučiću, novi izbori u Beogradu jedino rešenje
N1 Info 22.02.2024
Jedan od osnivača "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović rekao je da taj pokret neće podržati ni SNS ni opoziciju i da su novi izbori u Beogradu jedino ozbiljno rešenje i rešavaju političku tenziju. Dodaje da je napuštanje tog pokreta od strane Branimira… »
Bliski saradnik opleo po Nestoroviću: Ovo što radi ide na ruku Vučiću
Nova 22.02.2024
Jedan od osnivača "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović rekao je da taj pokret neće podržati ni SNS ni opoziciju i da su novi izbori u Beogradu jedino ozbiljno rešenje i rešavaju političku tenziju. Dodaje da je napuštanje tog pokreta od strane Branimira… »
Član Mi – Glas iz naroda: Novi izbori u Beogradu su jedino ozbiljno rešenje, odluka Nestorovića ide naruku Vučiću
Danas 22.02.2024
Jedan od osnivača „Mi – glas iz naroda“ Branko Pavlović rekao je da taj pokret neće podržati ni SNS ni opoziciju i da su novi izbori u Beogradu jedino ozbiljno rešenje i rešavaju političku tenziju. Dodaje da je napuštanje tog pokreta od strane Branimira… »
Rascepkani na tri strane: Razdor u pokretu "Mi - Glas iz naroda", Nestorović otišao na jednu, ostali biraju tabore: Šta ovo…
Blic 22.02.2024
Nakon drugog po redu raskola u svega dva meseca, pokret "Mi - Glas iz naroda" ostao je, po svemu sudeći, sa samo dva odbornika u Beogradu, dok se spekuliše da će u Narodnoj skupštini imati svega pet od 13 poslanika. Iako u ovom pokretu tvrde da i posle… »
Vesti dana »
Otvorena fabrika Ariston u Nišu, Vučić: Simbol iskrenog prijateljstva Srbije i Italije
NIN pre 44 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
Euronews pre 59 minutajoš 41 povezana
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 19 minutajoš 48 povezanih