Povezane vesti
Muž sa snimka o kom bruji Srbija otkrio istinu "Žena mi je pocrvenela i rekla 'ubiću te'"
Kurir 22.02.2024
Branislav Mirković iz Beograda postao je zvezda interneta kada je u sredu uveče na društvenim mrežama osvanuo njegov snimak na kojem drži plakat sa porukom "Dobrodošla iz zatvora, ljubavi" i čeka svoju Keku na Trgu republike. Na snimku koji se… »
"Muž sačekao ženu, posle 5 godina izašla iz zatvora!" Objava zapalila društvene žene, ovo je istina o njoj
Telegraf 22.02.2024
Kako smo saznali, ova žena verovatno nije došla "s robije" "Muž sačekao ženu, posle 5 godina izašla iz zatvora!" Ova je poruka, uz fotografiju muškarca koji drži transparent i cveće zapalila, društvene mreže. Tu je i video snimak na kome se… »
"Dobro došla iz zatvora, ljubavi" Gledaju, ne veruju, mora da je neka smicalica! Muž sačekao ženu posle 5 godina na…
Kurir 22.02.2024
BEOGRAD - " Muž sačekao ženu posle 5 godina izašla iz zatvora", glasi kratak opis video-snimka koji je nastao kod popularnog Konja, u samom centru Beograda, a koji je izazvao nevericu brojnih Beograđana od kojih većina veruje da je posredi nekakva… »
"Dobro došla iz zatvora,: Ljubavi!" Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Muž još prišao sa ovom porukom, pogledajte…
Blic 22.02.2024
"Muž sačekao ženu, posle 5 godina izašla iz zatvora". Ovim rečima opisana je nesvakidašnja scena zabeležena u centru Beograda, a svi se pitaju da li je reč o zbilji, ili internoj šali jednog para, ali koja je postala viralna. Naime, kako se vidi… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane