Povezane vesti

U potrazi za “apsolutnim legitimitetom”: Od koga zavise nova skupštinska većina ili novi izbori u prestonici (VIDEO)

U potrazi za “apsolutnim legitimitetom”: Od koga zavise nova skupštinska većina ili novi izbori u prestonici (VIDEO)

Insajder 22.02.2024
Šta je, posle raskola u Pokretu "Mi - glas iz naroda", za SNS i SPS sada "apsolutno legitimna" većina? Hoće li propasti i drugi pokušaj konstituisanja Skupštine grada 1. marta, čime su Beograđani sve bliži novim izborima, u maju? Apsolutno… »
Šest odbornika, tri frakcije: U čijim rukama je "ključ" Beograda posle raskola u (bivšem) Nestorovićevom pokretu

Šest odbornika, tri frakcije: U čijim rukama je "ključ" Beograda posle raskola u (bivšem) Nestorovićevom pokretu

Euronews 22.02.2024
Nekoliko dana posle neuspešnog održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, formiranje nove vlasti u prestonici nije nimalo bliže. U međuvremenu, u pokretu "Mi - glas iz naroda", koji je mogao da bude tas na vagi, došlo je do raskola… »
Sedam ljutih gusara, ostalo ih pet: Ovo su "glavni likovi" u sapunici "Mi"

Sedam ljutih gusara, ostalo ih pet: Ovo su "glavni likovi" u sapunici "Mi"

Blic 22.02.2024
Pokret "Mi glas iz naroda" osipa se kao u pesmi "Deset ljutih gusara" pošto se nakon raskola u dva čina za svega dva meseca nakon izbora rascepao na najmanje dva dela. Prebrojavanje među 13 poslanika ove liste je i dalje u toku, ali je izvesno da su od… »
Deo osnivača pokreta 'Mi, glas iz naroda' optužuje vlast za raskol

Deo osnivača pokreta 'Mi, glas iz naroda' optužuje vlast za raskol

Slobodna Evropa 22.02.2024
Deo predstavnika pokreta "Mi - Glas iz naroda" saopštio je da se ne može govoriti o raskolu u tom pokretu ako je pet od sedam osnivača i dalje tu, a dvojica su ih napustila. Na konferenciji za novinare u Beogradu 22. februara optužili su vlast da… »
Mi – Glas iz naroda: Vlast radi na razbijanju pokreta, osnivamo stranku

Radio sto plus 22.02.2024
Jedan od osnivača Pokreta Branko Pavlović izjavio je novinarima u Medija centru da, gledajući politčke posledice, razbijanje Pokreta “Mi – Glas iz naroda” “stopostotno ide u korist Aleksandra Vučića”, ali da ne može da tvrdi da je to… »

Nedeljnik 22.02.2024
(Beta) – Predstavnici Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ su danas saopštili u Beogradu da se ne može govoriti o raskolu u pokretu ako je pet od sedam osnivača i dalje tu, a samo dvojica su ih napustila, te da „na razbijanju pokreta radi vlast“… »

Vesti dana »