Повезане вести

У потрази за “апсолутним легитимитетом”: Од кога зависе нова скупштинска већина или нови избори у престоници (ВИДЕО)

У потрази за “апсолутним легитимитетом”: Од кога зависе нова скупштинска већина или нови избори у престоници (ВИДЕО)

Инсајдер 22.02.2024
Шта је, после раскола у Покрету "Ми - глас из народа", за СНС и СПС сада "апсолутно легитимна" већина? Хоће ли пропасти и други покушај конституисања Скупштине града 1. марта, чиме су Београђани све ближи новим изборима, у мају… »
Шест одборника, три фракције: У чијим рукама је "кључ" Београда после раскола у (бившем) Несторовићевом покрету

Шест одборника, три фракције: У чијим рукама је "кључ" Београда после раскола у (бившем) Несторовићевом покрету

Еуроневс 22.02.2024
Неколико дана после неуспешног одржавања конститутивне седнице Скупштине града Београда, формирање нове власти у престоници није нимало ближе. У међувремену, у покрету "Ми - глас из народа", који је могао да буде тас на ваги… »
Седам љутих гусара, остало их пет: Ово су "главни ликови" у сапуници "Ми"

Седам љутих гусара, остало их пет: Ово су "главни ликови" у сапуници "Ми"

Блиц 22.02.2024
Покрет "Ми глас из народа" осипа се као у песми "Десет љутих гусара" пошто се након раскола у два чина за свега два месеца након избора расцепао на најмање два дела. Пребројавање међу 13 посланика ове листе је и даље у току… »
Део оснивача покрета 'Ми, глас из народа' оптужује власт за раскол

Део оснивача покрета 'Ми, глас из народа' оптужује власт за раскол

Слободна Европа 22.02.2024
Део представника покрета "Ми - Глас из народа" саопштио је да се не може говорити о расколу у том покрету ако је пет од седам оснивача и даље ту, а двојица су их напустила. На конференцији за новинаре у Београду 22. фебруара… »
Ми – Глас из народа: Власт ради на разбијању покрета, оснивамо странку

Радио сто плус 22.02.2024
Један од оснивача Покрета Бранко Павловић изјавио је новинарима у Медија центру да, гледајући политчке последице, разбијање Покрета “Ми – Глас из народа” “стопостотно иде у корист Александра Вучића”, али да не може да тврди да… »

Недељник 22.02.2024
(Бета) – Представници Покрета „Ми – Глас из народа“ су данас саопштили у Београду да се не може говорити о расколу у покрету ако је пет од седам оснивача и даље ту, а само двојица су их напустила, те да „на разбијању покрета… »

Вести дана »