Povezane vesti
U potrazi za “apsolutnim legitimitetom”: Od koga zavise nova skupštinska većina ili novi izbori u prestonici (VIDEO)
Insajder 22.02.2024
Šta je, posle raskola u Pokretu "Mi - glas iz naroda", za SNS i SPS sada "apsolutno legitimna" većina? Hoće li propasti i drugi pokušaj konstituisanja Skupštine grada 1. marta, čime su Beograđani sve bliži novim izborima, u maju? Apsolutno legitimna… »
Šest odbornika, tri frakcije: U čijim rukama je "ključ" Beograda posle raskola u (bivšem) Nestorovićevom pokretu
Euronews 22.02.2024
Nekoliko dana posle neuspešnog održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, formiranje nove vlasti u prestonici nije nimalo bliže. U međuvremenu, u pokretu "Mi - glas iz naroda", koji je mogao da bude tas na vagi, došlo je do raskola, nakon… »
Sedam ljutih gusara, ostalo ih pet: Ovo su "glavni likovi" u sapunici "Mi"
Blic 22.02.2024
Pokret "Mi glas iz naroda" osipa se kao u pesmi "Deset ljutih gusara" pošto se nakon raskola u dva čina za svega dva meseca nakon izbora rascepao na najmanje dva dela. Prebrojavanje među 13 poslanika ove liste je i dalje u toku, ali je izvesno da su od… »
Deo osnivača pokreta 'Mi, glas iz naroda' optužuje vlast za raskol
Slobodna Evropa 22.02.2024
Deo predstavnika pokreta "Mi - Glas iz naroda" saopštio je da se ne može govoriti o raskolu u tom pokretu ako je pet od sedam osnivača i dalje tu, a dvojica su ih napustila. Na konferenciji za novinare u Beogradu 22. februara optužili su vlast da "radi… »
Mi – Glas iz naroda: Vlast radi na razbijanju pokreta, osnivamo stranku
Radio sto plus 22.02.2024
Jedan od osnivača Pokreta Branko Pavlović izjavio je novinarima u Medija centru da, gledajući politčke posledice, razbijanje Pokreta “Mi – Glas iz naroda” “stopostotno ide u korist Aleksandra Vučića”, ali da ne može da tvrdi da je to urađeno u… »
Mi – Glas iz naroda: Vlast radi na razbijanju pokreta, osnivamo stranku
Nedeljnik 22.02.2024
(Beta) – Predstavnici Pokreta „Mi – Glas iz naroda“ su danas saopštili u Beogradu da se ne može govoriti o raskolu u pokretu ako je pet od sedam osnivača i dalje tu, a samo dvojica su ih napustila, te da „na razbijanju pokreta radi vlast“. Jedan od… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 27 povezanih
Zapaljen automobil valjevskog tužioca Vukašina Vujičića, policija podnosi krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca
Insajder pre 18 minutajoš 16 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51, iz ruševina izvučena još četiri tela
RTS pre 53 minutajoš 12 povezanih