Povezane vesti
Glazer pred čukarički: Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače
Večernje novosti 22.02.2024
CRVENA zvezda takmičnje u Superligi Srbije nastavlja utakmicom protiv Čukaričkog. Golman crveno-belih Omri Glazer veruje u pobedu svog tima. Foto: Zoran Jovanović Pohvalio je čuvar mreže šampiona naše zemlje navijače koji su protiv Voždovca napravili… »
Nižu se problemi za Partizan: Duljaj na gostovanje Radniku bez dvojice važnih igrača! (foto)
Hot sport 22.02.2024
U Humskoj nije baš najbolje. Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Radnika iz Surdulice u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 13:45. Veliki problemi su snašli ‘crno-bele’ pred ovaj meč. Naime, Ksander Severina je hteo da napusti klub… »
Glazer spreman za Čukarički: ‘Nisam mogao da poželim bolji povratak na teren!’
Hot sport 22.02.2024
‘Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune.’ Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Čukarički u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u subotu od 16 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ova utakmica biće od velikog značaja za… »
Glazer: Cilj je isti, kao i na početku sezone, a to je osvajanje duple krune!
Sportski žurnal 22.02.2024
„Protiv Čukaričkog očekujem sjajnu atmosferu kao protiv Voždovca i pobedu“. - Prva utakmica u prolećnom delu sezone protiv Voždovca bila je za pamćenje, žao mi je što sam bio pored terena, ali sam sa druge strane imao priliku da pažljivo ispratim… »
Vesti dana »
Skaloni strahuje od crvene furije: Španija me brine u svakom segmentu, pratimo je od decembra...
Kurir pre 50 minutajoš 37 povezanih
Poznato gde su trenutno najveća žarišta afričke kuge u Srbiji: Situacija je ozbiljna, ali pod kontrolom
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
Tropske vrućine, nevreme u regionu i hitna upozorenja za Srbiju
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 54 povezane
Iz Alimentacionog fonda do sada isplaćeno 54 miliona dinara, koristi ga gotovo 900 dece
RTV Novi Pazar pre 55 minutajoš 19 povezanih
Američki vojnici povređeni u napadima na baze u Jordanu, uništeni i borbeni avioni
Politika pre 4 satijoš 25 povezanih