Повезане вести

Глазер пред чукарички: Све ћемо учинити да обрадујемо навијаче

Глазер пред чукарички: Све ћемо учинити да обрадујемо навијаче

Вечерње новости 22.02.2024
ЦРВЕНА звезда такмичње у Суперлиги Србије наставља утакмицом против Чукаричког. Голман црвено-белих Омри Глазер верује у победу свог тима. Фото: Зоран Јовановић Похвалио је чувар мреже шампиона наше земље навијаче који су… »
Нижу се проблеми за Партизан: Дуљај на гостовање Раднику без двојице важних играча! (фото)

Нижу се проблеми за Партизан: Дуљај на гостовање Раднику без двојице важних играча! (фото)

Хот спорт 22.02.2024
У Хумској није баш најбоље. Фудбалери Партизана гостују екипи Радника из Сурдулице у оквиру 22. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије у суботу од 13:45. Велики проблеми су снашли ‘црно-беле’ пред овај меч. Наиме, Ксандер Северина је… »
Глазер спреман за Чукарички: ‘Нисам могао да пожелим бољи повратак на терен!’

Глазер спреман за Чукарички: ‘Нисам могао да пожелим бољи повратак на терен!’

Хот спорт 22.02.2024
‘Циљ је исти, као и на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне.’ Фудбалери Црвене звезде дочекују Чукарички у оквиру 22. кола Моззарт Бет Суперлиге Србије у суботу од 16 часова на стадиону ‘Рајко Митић’. Ова утакмица биће… »
Глазер: Циљ је исти, као и на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне!

Глазер: Циљ је исти, као и на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне!

Спортски журнал 22.02.2024
„Против Чукаричког очекујем сјајну атмосферу као против Вождовца и победу“. - Прва утакмица у пролећном делу сезоне против Вождовца била је за памћење, жао ми је што сам био поред терена, али сам са друге стране имао прилику да… »

Вести дана »