Povezane vesti
Rotari Distrikt Srbija i Crna Gora obeležio 119. godina postojanja Rotari Internacionale
RTS 22.02.2024
Rotari Distrikt Srbija i Crna Gora proslavio je svečanim skupom u hotelu "Kraun Plaza", 119. godina od osnivanja Rotari Internacionale. Na poziv guvernera Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandra Radojičića, svečanosti je prisustovao kao poseban… »
Rotari Distrikt Srbija i Crna Gora obeležio 119 godina postojanja Rotari Internacionale
Telegraf 22.02.2024
Predsednik Rotari Inertrnacionale Gordona Mclnally se zahvalio na toplom gostoprimstvu i istakao da je Rotari Internacionala jedna velika međunarodna organizacija sa 1,4 miliona članova u 140 zemalja sveta i "svojim delovanjem činimo da svet postane… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana