Повезане вести

Путин одговорио на бајденове увреде: Био сам у праву када сам рекао да је он пожељнији за Русију! Не може да каже-Волођа…

Путин одговорио на бајденове увреде: Био сам у праву када сам рекао да је он пожељнији за Русију! Не може да каже-Волођа…

Курир 22.02.2024
Руски председник Владимир Путин је недавне изјаве америчког лидера Џоа Бајдена назвао адекватним одговором на његове речи да би као председник САД био бољи за Русију и додао да његов амерички колега једноставно не може да му… »
На Бајденову изјаву да је он "луди кучкини син" Путин одговара да је такав председник САД "најпожељнији"

На Бајденову изјаву да је он "луди кучкини син" Путин одговара да је такав председник САД "најпожељнији"

РТВ 22.02.2024
МОСКВА - Руски председник Владимир Путин реаговао је данас на изјаву америчког колеге Џозефа Бајдена који га је назвао "лудим кучкиним сином", рекавши да је то адекватна реакција шефа Беле куће. "Рекао сам да ћемо сарађивати са… »
Путин: Бајдену се није допао мој одговор на питање ко је Москви пожељнији амерички председник

Путин: Бајдену се није допао мој одговор на питање ко је Москви пожељнији амерички председник

Н1 Инфо 22.02.2024
Руски председник Владимир Путин је данас изјавио да се председнику САД Џозефу Бајдену није допао његов одговор на питање о томе који је будући амерички председник пожељнији у Москви, па га је Бајдена зато увредио. Путин је… »
Путин коментарисао Бајденову изјаву о њему: То је адекватна реакција шефа Беле куће

Путин коментарисао Бајденову изјаву о њему: То је адекватна реакција шефа Беле куће

Еуроневс 22.02.2024
Руски председник Владимир Путин реаговао је данас на изјаву америчког колеге Џозефа Бајдена који га је назвао "лудим кучкиним сином", рекавши да је то адекватна реакција шефа Беле куће. "Рекао сам да ћемо сарађивати са било… »

Нови магазин 22.02.2024
Руски председник Владимир Путин је данас изјавио да се председнику САД Џозефу Бајдену није допао његов одговор на питање о томе који је будући амерички председник пожељнији у Москви, па га је Бајдена зато увредио. Путин је… »
Путин одговорио на увреде Бајдена

Путин одговорио на увреде Бајдена

Вести онлине 22.02.2024
Председник Русије Владимир Путин прокоментарисао је увредљиве речи америчког председника Џозефа Бајдена на његов рачун, истакавши да се ради о непристојној изјави, али да то све потврђује да је био у праву. Путин сматра да га… »

Вести дана »