Povezane vesti
Lajović u Riju srušio bivšeg šampiona Đerea
Sport klub 22.02.2024
Duel srpskih tenisera mogli smo da gledamo na Sport klubu 2 u okviru osmine finala ATP turnira u Rio de Žaneiru. Dušan Lajović je sa 2-0 u setovima pobedio Lasla Đerea, koji je tokom meča imao vidnih zdravstvenih problema. Ogroman preokret viđen je u… »
Srpski okršaj pripao lajoviću: Dušan pobedio Đerea za četvrtfinale Rio de Žaneira
Večernje novosti 22.02.2024
U drugom kolu turnira u Rio de Žaneiru, Dušan Lajović je obezbedio prolaz u četvrtfinale nakon pobede nad zemljakom Laslom Đereom sa 6:2, 7:5. G.Šljivić Meč je počeo ujednačeno na obe strane, sve do trećeg gema kada je Lajović uzeo prvi brejk. Nakon… »
Kirstea: Ne znam kako sam uspela
Sportski žurnal 22.02.2024
Rumunka protiv Vondroušove izgubila prvi set, u drugom zaostajala 1:5, a na kraju slavila. Rumunska teniserka Sorana Kirstea plasirala se u polufinale turnira u Dubaiju, pošto je pobedila osmu teniserku sveta Čehinju Marketu Vondroušovu posle tri seta… »
Ništa od polufinala Aleksandra Krunić poražena u Dubaiju
Dnevnik 22.02.2024
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Japanka Šuko Aojama nisu uspele da se plasirajuse u polufinale parova na VTA turniru u Dubaiju. Od njih su bile bolje i slavile sa 2:0 (7:6, 6:4) Storm Hanter iz Australije i Katerina Sinjakova iz Češke. Loše je… »
Vesti dana »
"Imamo debelu kožu i gorko meso, mi nismo lak plen": Predsednik UAE poručio da je situacija stabilna (video)
Mondo pre 14 minutajoš 90 povezanih
Ime vrhovnog ajatolaha poznato za 24 časa? Novi vrhovni verski vođa Irana mogao bi biti izabran ubrzo
Večernje novosti pre 34 minutajoš 34 povezane
Orban objavio snimak u kojem mu Zelenski preti: "Daćemo njegovu adresu kako bi ukrajinski vojnici porazgovarali s njim na svom jeziku" (video)
Kurir pre 54 minutajoš 37 povezanih