Повезане вести
Вучевић: Са „Ми- глас из народа” само ако преузму политичку одговорност за Београд
Политика 22.02.2024
Министар одбране Србије и председик СНС-а Милош Вучевић изјавио је данас да је политички услов Српске напредне станке за формирање власти у Београду са представницима покрета „Ми - глас из народа” да ова политичка групација… »
Обрадовић за Еуроневс Србије: Коалиција Србија против насиља неће ићи на консултатиције код Вучића
Нови магазин 22.02.2024
Кандидат за градоначелника Београда коалиције "Србија против насиља" Владимир Обрадовић рекао је да мисли да нико из редова те коалиције неће ићи на консултације о формирању владе, коју је за понедељак најавио председник… »
Вучевић о скупштинској већини у Београду: СНС ће формирати власт само ако буде потпуно легална и легитимна
Телеграф 22.02.2024
Грађани хоће бољи превоз, да се гради, вртиће, боље услове за живот, рекао је министар. Милош Вучевић, министар одбране и потпредседник Владе, говорио је у емисији "Фокус", на телевизији б92, ексклузивној најави председника… »
Вучевић: СНС може да формира власт у Београду без Несторовића, али то не би било легитимно
Недељник 22.02.2024
Министар одбране Србије и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да СНС може без Бранимира Несторовића да формира већину у Скупштини града Београда и да је то легално, али по његовим речима није… »
Вучевић тврди да СНС може без Несторовића, али да то 'није легитимно'
Слободна Европа 22.02.2024
Министар одбране Србије и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је 22. фебруара да владајућа коалиција може без Бранимира Несторовића да формира већину у Скупштини Београда и да је то легално, али да, по… »
Вучевић: СНС може да формира власт у Београду без Несторовића, али то не би било легитимно
Инсајдер 22.02.2024
Министар одбране Србије и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је да СНС може без Бранимира Несторовића да формира већину у Скупштини града Београда и да је то легално, али по његовим речима није… »
Вучевић: Са "Ми- глас из народа" само ако преузму политичку одговорност за Београд
Еуроневс 22.02.2024
Министар одбране Србије и председик СНС-а Милош Вучевић изјавио је данас да је политички услов Српске напредне станке за формирање власти у Београду са представницима покрета "Ми - глас из народа" да ова политичка групација… »
Вести дана »
Трипл-дабл Јокића на старту сезоне уз очајан шут за три поена, Денвер пао у продужетку (ВИДЕО)
Данас пре 9 минутајош 19 повезаних
Осморо повређених, међу њима и деца: Четири саобраћајне незгоде у Београду, Хитна имала пуне руке посла
Блиц пре 53 минутајош 7 повезаних
Ела ал-Шамахи о ББЦ серији Човек: 'Да разумемо ко смо и одакле потичемо'
BBC News пре 19 минутајош 4 повезане
На данашњи дан: Нацисти наредили Јеврејима да носе Давидову звезду, умрли Кристијан Диор и Роза Спаркс
Радио 021 пре 43 минутајош 3 повезане