Povezane vesti
Putina nazvao "kučkinim sinom": A ruski lider mu odgovorio sa "najbolji si"!
Pravda 22.02.2024
Predsednik Rusije Vladimir Putin prokomentarisao je uvredljive reči američkog predsednika Džozefa Bajdena na njegov račun, istakavši da se radi o nepristojnoj izjavi, ali da to sve potvrđuje da je bio u pravu. "Nedavno smo razgovarali i pitali ste… »
Putin komentarisao Bajdenovu izjavu o njemu
IndeksOnline 22.02.2024
MOSKVA – Ruski predsednik Vladimir Putin reagovao je danas na izjavu američkog kolege Džozefa Bajdena koji ga je nazvao “ludim kučkinim sinom”, rekavši da je to adekvatna reakcija šefa Bele kuće. “Rekao sam da ćemo sarađivati sa bilo kojim… »
Putin: Bajdenu se nije dopao moj odgovor na pitanje ko je Moskvi poželjniji američki predsednik
Radio sto plus 22.02.2024
Putin je prenoseći svoj direktan govor iz razgovora sa predsednikom SAD citirao: ” ‘Vi (Bajden) i ja smo nedavno razgovarali i pitali ste me ko je za nas (Rusiju) poželjniji kao budući predsednik SAD’ i dekao sam mu da ćemo raditi s bilo kojim… »
Vesti dana »

Skup ispred Banovine u znak protesta protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Južne vesti pre 6 minutajoš 13 povezanih

Očigledno nije navikao: Pogledajte kako Dejan Vuk Stanković trkom beži od građana VIDEO
Nova pre 1 satjoš 59 povezanih

Vučić odbacio optužbe Tepić, tvrdi da ne poznaje kriminalca Koraća
Novi magazin pre 1 satjoš 33 povezane

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTS pre 30 minutajoš 19 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 6 satijoš 22 povezane