Повезане вести
(Не)извесно! Раскол код Несторовића отворио нову могућност за већину у Београду! Ево шта су опције
Курир 23.02.2024
Нови и доскоро анонимни покрет "Ми - глас из народа" изазвао је већ неколико политичких земљотреса, али ни овај последњи, вероватно и најразорнији, није до краја разрешио дилему насталу након београдских избора. Ерупција… »
Две Скупштине, две седнице И две непознанице: Највећи парламенти у Србији тек почели са радом, а већ су послати на паузу: Због…
Блиц 23.02.2024
Ванредни парламентарни и београдски избори одржани су 17. децембра, а пуна два месеца касније два највећа парламента у Србији су на паузи а да нису честито ни почела са радом. Седница Скупштине Београда отворена је а онда… »
Јесмо ли ближи новим изборима у Београду после распада несторовићевог покрета: Дејан Вук Станковић о новонасталој заврзлами
Курир 23.02.2024
Након распада покрета "Ми - Глас из народа", и то на три фракције, поставља се питање како ће то утицати на даљи развој ситуације по питању формирања градске већине у Београду. Саговорник Курира сматра да новонастале… »
2+2+2 = "МИ - Глас из народа" На републици ће у два табора, а у Београду им је пошло за руком оно што мало коме јесте: Свако…
Блиц 23.02.2024
После карамбола у покрету "МИ-Глас народа", у којем се ова листа распала на три једнака дела и са по два одборника у београдској скупштини, престоница је, чини се, ближа изборима. Раскол на три табора онемогућава циљ који је… »
Странке у припреми за кампању? Београд у ниском старту за нове изборе, само се чека један датум (видео)
Блиц 23.02.2024
Нови, поновљени избори - то ће изгледа бити епилог првомартовске седнице Скупштине града Београда. У томе су сагласни и представници досадашње владајуће коалиције и представници опозиције. Рекло би се да су странке већ у… »
Вести дана »
Поскупео дизел у Србији - До следећег петка плаћаће се скупље за три динара
Каматица пре 1 сатјош 31 повезана
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топлу недељу и хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 1 минутјош 29 повезаних
Одбор Скупштине за културу објавио нови јавни позив за члана Савета РЕМ-а из редова националних мањина
Нова пре 1 сатјош 10 повезаних
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији од 3 одсто
РТВ пре 16 минутајош 9 повезаних
Дијана Хрка наставила штрајк глађу код раскрснице у близини Скупштине
РТС пре 2 сатајош 15 повезаних