Повезане вести

"Изболи су ме испред ресторана на Новом Београду": Кувар испричао одакле му рана на грудима, крије нападача

"Изболи су ме испред ресторана на Новом Београду": Кувар испричао одакле му рана на грудима, крије нападача

Телеграф 23.02.2024
Како сазнајемо, сам се довезао у Ургентни. Мушкарац Б.Б. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом Београду, сазнаје "Телеграф.рс". Незванично, он се сам довезао у Ургентни… »
Мушкарац са раном на грудима дошао у болницу: Одбија сарадњу са полицијом у Београду

Мушкарац са раном на грудима дошао у болницу: Одбија сарадњу са полицијом у Београду

Телеграф 23.02.2024
О случају је обавештено тужилаштво. У Ургентни центар у Београду ноћас је дошао Б.Б. (46) са повредом на грудима, сазнаје "Телеграф.рс". Незванично, он је повређен на Новом Београду, али је одбио сарадњу са полицијом. - Лекари… »
Кувар избоден испред ресторана на Новом Београду: Ушетао у Ургентни центар са раном на грудима, али крије ко је нападач

Кувар избоден испред ресторана на Новом Београду: Ушетао у Ургентни центар са раном на грудима, али крије ко је нападач

Нова 23.02.2024
Мушкарац Б.Г. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом Београду, јавља Телеграф.рс. „Није желео да сарађује са полицијом о томе ко га је убо ножем и због чега. Рекао је… »
Избоден кувар у познатом београдском ресторану! Примљен у Ургентни са раном на грудима, крије нападача

Избоден кувар у познатом београдском ресторану! Примљен у Ургентни са раном на грудима, крије нападача

Мондо 23.02.2024
Избоден је кувар у познатом ресторану на Новом Београду. Избоден је кувар у познатом ресторану на Новом Београду. Мушкарац Б. Г. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом… »
Мушкарац са раном на грудима дошао у Ургентни центар: Одбија сарадњу са полицијом

Мушкарац са раном на грудима дошао у Ургентни центар: Одбија сарадњу са полицијом

Курир 23.02.2024
У Ургентни центар у Београду ноћас је дошао Б.Г. (46) са повредом на грудима. Незванично, он је повређен на Новом Београду, али је одбио сарадњу са полицијом. - Лекари су му констатовали лаку повреду у грудном кошу… »

Вести дана »