Повезане вести
"Изболи су ме испред ресторана на Новом Београду": Кувар испричао одакле му рана на грудима, крије нападача
Телеграф 23.02.2024
Како сазнајемо, сам се довезао у Ургентни. Мушкарац Б.Б. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом Београду, сазнаје "Телеграф.рс". Незванично, он се сам довезао у Ургентни… »
Мушкарац са раном на грудима дошао у болницу: Одбија сарадњу са полицијом у Београду
Телеграф 23.02.2024
О случају је обавештено тужилаштво. У Ургентни центар у Београду ноћас је дошао Б.Б. (46) са повредом на грудима, сазнаје "Телеграф.рс". Незванично, он је повређен на Новом Београду, али је одбио сарадњу са полицијом. - Лекари… »
Кувар избоден испред ресторана на Новом Београду: Ушетао у Ургентни центар са раном на грудима, али крије ко је нападач
Нова 23.02.2024
Мушкарац Б.Г. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом Београду, јавља Телеграф.рс. „Није желео да сарађује са полицијом о томе ко га је убо ножем и због чега. Рекао је… »
Избоден кувар у познатом београдском ресторану! Примљен у Ургентни са раном на грудима, крије нападача
Мондо 23.02.2024
Избоден је кувар у познатом ресторану на Новом Београду. Избоден је кувар у познатом ресторану на Новом Београду. Мушкарац Б. Г. (46) који је са раном на грудима примљен у Ургентни центар је кувар у познатом ресторану на Новом… »
Мушкарац са раном на грудима дошао у Ургентни центар: Одбија сарадњу са полицијом
Курир 23.02.2024
У Ургентни центар у Београду ноћас је дошао Б.Г. (46) са повредом на грудима. Незванично, он је повређен на Новом Београду, али је одбио сарадњу са полицијом. - Лекари су му констатовали лаку повреду у грудном кошу… »
Вести дана »
Вучић о састанку са Фон дер Лајен: Питање је само кад ће стићи упозорење за секундарне санкције
Н1 Инфо пре 24 минутајош 48 повезаних
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 44 минутајош 34 повезане
Тим Звезде за најважнију утакмицу у Европи против Штурма: Арнаутовић под знаком питања, две опције у игри
Телеграф пре 1 сатјош 70 повезаних