Povezane vesti

Đoković: Razmišljaću o povlačenju kada mladi počnu da me rasturaju

Đoković: Razmišljaću o povlačenju kada mladi počnu da me rasturaju

Politika 23.02.2024
Đoković je o odnosu javnosti prema njemu u poslednje vreme, rekao da sada oseća veću ljubav publike. Najbolji teniser planete Novak Đoković rekao je da će početi da razmišlja o povlačenju kad mladi igrači počnu da ga "rasturaju" i dodao da ga… »
Đoković: Kad mladi počnu da me “rasturaju”, onda ću razmišljati o penziji

Đoković: Kad mladi počnu da me “rasturaju”, onda ću razmišljati o penziji

Vesti online 23.02.2024
Najbolji teniser planete Novak Đoković rekao je da će početi da razmišlja o povlačenju kad mladi igrači počnu da ga “rasturaju” i dodao da ga je prošlogodišnji poraz od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona dodatno motivisao za osvajanje Ju-Es… »
Đoković progovorio o penziji: Otkrio je i koliko ga je ovaj teniser nervirao

Đoković progovorio o penziji: Otkrio je i koliko ga je ovaj teniser nervirao

Hot sport 23.02.2024
„Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim.“ Srpski teniser Novak Đoković proglašen je za najvećeg tenisera svih vremena od strane američkog „Sports ilustrejd“. Tim… »
Đoković sasuo istinu u lice zapadu: Otišao sam besan u Ameriku, morao sam sve da ih razbijem

Đoković sasuo istinu u lice zapadu: Otišao sam besan u Ameriku, morao sam sve da ih razbijem

Večernje novosti 23.02.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvanuo je na naslovnoj strani čuvenog časopisa "Sport ilustrejtid". FOTO: Tanjug/AP On je ekskluzivnom intervjuu ispričao da je pomalo besan došao u Sjedinjene Države, ali ne zbog svega toga što se dešavalo… »
Đoković: Veći deo karijere sam igrao u neprijateljskom okruženju

Đoković: Veći deo karijere sam igrao u neprijateljskom okruženju

Danas 23.02.2024
Američki magazin Sports Ilustrejted napravio je priču o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i na naslovnoj strani napisao „da je GOAT debata gotova“. Američki magazin je preneo interesantne izjave najboljeg tenisera sveta. Đoković je rekao… »
Đoković: "Toliko me je razbesneo taj poraz ..."

Đoković: "Toliko me je razbesneo taj poraz ..."

Sportske.net 23.02.2024
Novak Đoković dao je intervju američkom magazinu "Sports Ilustrejted", koji je napravio priču o srpskom teniseru, Na naslovnoj strani napisali su da je "GOAT debata gotova". Novak je odgovarao na razan pitanja, između ostalog i na ono o porazu na… »
Đoković za Sports ilusterjtid: Kad mladi momci počnu da me šutiraju

Đoković za Sports ilusterjtid: Kad mladi momci počnu da me šutiraju

Sportski žurnal 23.02.2024
Najbolji teniser planete u intervjuu za čuveni magazin otkrio kad će početi da razmišlja o kraju karijere. Američki magazin Sports Ilustrejted napravio je priču o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i na naslovnoj strani napisao „Da je GOAT… »

Vesti dana »