Povezane vesti
Đoković: Razmišljaću o povlačenju kada mladi počnu da me rasturaju
Politika 23.02.2024
Đoković je o odnosu javnosti prema njemu u poslednje vreme, rekao da sada oseća veću ljubav publike. Najbolji teniser planete Novak Đoković rekao je da će početi da razmišlja o povlačenju kad mladi igrači počnu da ga "rasturaju" i dodao da ga je… »
Đoković progovorio o penziji: Otkrio je i koliko ga je ovaj teniser nervirao
Hot sport 23.02.2024
„Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim.“ Srpski teniser Novak Đoković proglašen je za najvećeg tenisera svih vremena od strane američkog „Sports ilustrejd“. Tim povodom njihova… »
Đoković sasuo istinu u lice zapadu: Otišao sam besan u Ameriku, morao sam sve da ih razbijem
Večernje novosti 23.02.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvanuo je na naslovnoj strani čuvenog časopisa "Sport ilustrejtid". FOTO: Tanjug/AP On je ekskluzivnom intervjuu ispričao da je pomalo besan došao u Sjedinjene Države, ali ne zbog svega toga što se dešavalo oko… »
Đoković: "Toliko me je razbesneo taj poraz ..."
Sportske.net 23.02.2024
Novak Đoković dao je intervju američkom magazinu "Sports Ilustrejted", koji je napravio priču o srpskom teniseru, Na naslovnoj strani napisali su da je "GOAT debata gotova". Novak je odgovarao na razan pitanja, između ostalog i na ono o porazu na… »
Đoković za Sports ilusterjtid: Kad mladi momci počnu da me šutiraju
Sportski žurnal 23.02.2024
Najbolji teniser planete u intervjuu za čuveni magazin otkrio kad će početi da razmišlja o kraju karijere. Američki magazin Sports Ilustrejted napravio je priču o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i na naslovnoj strani napisao „Da je GOAT debata… »
Vesti dana »
Zvono označilo početak školske godine za 770.000 đaka u Srbiji: Pogledajte kalendar raspusta i sve novine
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 23 povezane
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 5 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za septembar: Pretežno sunčano uz lokalne pljuskove i povremeno osveženje
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 18 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 10 minutajoš 45 povezanih
Optuženi za ubistvo legendarnog repera Tupaka Šakura proglašen krivim za ubistvo
B92 pre 30 minutajoš 17 povezanih