Повезане вести

Ђоковић: Размишљаћу о повлачењу када млади почну да ме растурају

Ђоковић: Размишљаћу о повлачењу када млади почну да ме растурају

Политика 23.02.2024
Ђоковић је о односу јавности према њему у последње време, рекао да сада осећа већу љубав публике. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић рекао је да ће почети да размишља о повлачењу кад млади играчи почну да га "растурају"… »
Ђоковић проговорио о пензији: Открио је и колико га је овај тенисер нервирао

Ђоковић проговорио о пензији: Открио је и колико га је овај тенисер нервирао

Хот спорт 23.02.2024
„Када млади момци почну да ме шутирају, онда ћу вероватно почети да размишљам и да се питам да ли да наставим.“ Српски тенисер Новак Ђоковић проглашен је за највећег тенисера свих времена од стране америчког „Спортс илустрејд“… »
Ђоковић сасуо истину у лице западу: Отишао сам бесан у Америку, морао сам све да их разбијем

Ђоковић сасуо истину у лице западу: Отишао сам бесан у Америку, морао сам све да их разбијем

Вечерње новости 23.02.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић освануо је на насловној страни чувеног часописа "Спорт илустрејтид". ФОТО: Тањуг/АП Он је ексклузивном интервјуу испричао да је помало бесан дошао у Сједињене Државе, али не због свега тога… »
Ђоковић: "Толико ме је разбеснео тај пораз ..."

Ђоковић: "Толико ме је разбеснео тај пораз ..."

Спортске.нет 23.02.2024
Новак Ђоковић дао је интервју америчком магазину "Спортс Илустрејтед", који је направио причу о српском тенисеру, На насловној страни написали су да је "ГОАТ дебата готова". Новак је одговарао на разан питања, између осталог и… »
Ђоковић за Спортс илустерјтид: Кад млади момци почну да ме шутирају

Ђоковић за Спортс илустерјтид: Кад млади момци почну да ме шутирају

Спортски журнал 23.02.2024
Најбољи тенисер планете у интервјуу за чувени магазин открио кад ће почети да размишља о крају каријере. Амерички магазин Спортс Илустрејтед направио је причу о најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу и на насловној страни… »

Вести дана »