Povezane vesti
Ko ima legitimitet da pregovara Burna rasprava na Kurir TV! Kovač: Nećemo ući u gradsku vlast ni sa opozicijom, ni sa vlasti
Kurir 23.02.2024
Pokret "Mi glas iz naroda", koji je ostvario uspeh na decembarskim izborima, od juče više ne postoji u originalnom sastavu. Dvojica osnivača, Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić, napustili su pokret i osnovali novi pod nazivom "Pravi MI", i tako… »
Šta je razlog sukoba u pokretu Branimira Nestorovića, novac ili ideje
Politika 23.02.2024
Nije prošlo ni tri meseca od osnivanja, a pokret „Mi – glas iz naroda” po drugi put se podelio. Posle teškog razlaza s nosiocem beogradske liste Aleksandrom Jerkovićem, došlo je do teških poremećaja koji su doveli do nepremostivih prepreka i… »
Jelena Pavlović (MI – Glas iz naroda): Ponoviti izbore u Beogradu, Nestorović nije Vučićev
Pravda 23.02.2024
Narodna poslanica Jelena Pavlović sa liste „MI – Glas iz naroda“, koja je podržala Branimira Nestorovića i Aleksandra Pavića u sukobu sa ostatkom osnivača udruženja, navodida je potrebno ići na nove beogradske izbore. Nestorović i Pavić su… »
Rt: Šta će biti s kućom nakon razlaza "Mi – Glas iz naroda" - Ko je čiji odbornik i poslanik?
Pravda 23.02.2024
U političkoj opciji koja je bila najveće izborno iznenađenje, na listi "Mi – Glas iz naroda" za samo dva meseca od izbora došlo je do čak dva osipanja. Prvi disonantni glas bio je nosilac beogradske liste Aleksandar Jerković koji je mimo odluke… »
Dačić o potresima na političkoj sceni za Kurir TV: Bili bismo lider u regionu da priznamo Kosovo, ali bi nas proklinjao naš…
Kurir 23.02.2024
Nekoliko burnih političkih nedelja je za nama, a donele su je propali pokušaj konstituisanja beogradskog parlamenta, raskol političkog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji je dodatno zakomplikovao ionako komplikovanu situaciju na beogradskoj političkoj… »
Totalna konfuzija zbog MI - Glas iz naroda! Ko ima legitimitet da pregovara - "i dalje će biti Nestorović"
Mondo 23.02.2024
Osnivači liste MI - Glas iz naroda govorili su o Branimiru Nestoroviću. Osnivači liste MI - Glas iz naroda govorili su o Branimiru Nestoroviću. Pokret "MI - Glas iz naroda", koji je ostvario uspeh na decembarskim izborima, od juče više ne postoji u… »
Vesti dana »
Tepić: Vučić nije govorio istinu o Zobenici, Lazović: On stalno laže
Beta pre 56 minutajoš 1 povezana
Čvrsto uz svoje građane: Ko je Salome Zurabišvili, predsednica Gruzije?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Ćerka sa velikim buketom cveća izašla na binu: Najemotivniji trenutak sa koncerta Marine Tadić - publika aplaudirala
Blic pre 1 satjoš 2 povezane