Povezane vesti
"Podele u pokretu „Mi - glas iz naroda“ loše će uticati na njihov rejting"
Pravda 23.02.2024
Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar ocenio je danas da će podele u pokretu "Mi - glas iz naroda" loše uticati na njihov rejting i da neće biti u "komotnoj poziciji kao u decembru". "Sada odaju utisak površnosti i… »
Klačar (CeSid): Podele u pokretu 'Mi - glas iz naroda' loše će uticati na njihov rejting
Beta 23.02.2024
Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar ocenio je danas da će podele u pokretu "Mi - glas iz naroda" loše uticati na njihov rejting i da neće biti u "komotnoj poziciji kao u decembru". "Sada odaju utisak površnosti i… »
Klačar (CeSid): Podele u pokretu ‘Mi – glas iz naroda’ loše će uticati na njihov rejting
Radio sto plus 23.02.2024
“Sada odaju utisak površnosti i neozbiljnosti i šalju poruku biračima da nisu sposobni ni unutar sebe da se organizuju na jedan kvalitetan način, a kamoli da preuzmu odgovornost u državi ili Beogradu”, rekao je Klačar za Politiku. Po njegovim rečima, na… »
Vesti dana »

Stiže nevreme, RHMZ popalio alarme u celoj Srbiji! Pljuskovi i grmljavina, u pojedinim mestima padaće grad
Dnevnik pre 8 minutajoš 19 povezanih

(Video) Gori druga najveća rafinerija u Rusiji! Odjekivale eksplozije, ljudi u panici: Ukrajina napala silovito!
Blic pre 13 minutajoš 10 povezanih

Šta Frankfurter algemajne cajtung piše o odnosu Vučića sa Putinom i Konard Adenauer fondacijom?
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana

Nemačka ili Turska? Evropa dobija novog košarkaškog kralja
Večernje novosti pre 13 minutajoš 9 povezanih

Stanje na putevima i graničnim prelazima Na Batrovcima teretnjaci čekaju dva sata
Dnevnik pre 1 satjoš 4 povezane