Povezane vesti
„Mislim da ti moje jaje bolje stoji“: Uvredljiv komentar voditelja koji je pokušao da ponizi Severinu na HRT, pevačica…
Nova 23.02.2024
Pop zvezda Severina pojavila se na hrvatskom nacionalnom izboru za Evroviziju - Dora, te je doživela dva blama zbog dvojice muškaraca koji su besramno pokušali da je ponize na hrvatskom Javnom servisu. Građani koji su gledali TV prenos su zgroženi, a… »
(Video): "Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji": Severina doživela blam na Dori, snimci sa takmičenja šokirali javnost
Blic 23.02.2024
Pevačica Severina Vučković doživela je dva blama na muzičkom takmičenju "Dora", na kom se odlučuje ko će predstavljati Hrvatsku na Evroviziji 2024. Naime, grupa Let3 je jedan od takmičara na " Dori", a na veliko iznenađenje Severina je bila deo… »
Voditelj javno ponizio severinu, pevačica ostala bez teksta: "Mislim da držanje jaja tebi bolje stoji"
Kurir 23.02.2024
Pop zvezda Severina pojavila se na hrvatskom nacionalnom izboru za Evroviziju - Dora, te je doživela dva blama zbog dvojice muškaraca koji su besramno pokušali da je ponize na hrvatskom Javnom servisu. Građani koji su gledali TV prenos su zgroženi, a… »
Vesti dana »
Novosadski gradski odbornik Srđan Đurić tvrdi da ga je radnik JKP "Čistoća" napao na Trgu slobode; JKP"Čistoća" tvrdi suprotno
Insajder pre 3 satajoš 47 povezanih
Na Kopaoniku 36 centimetara snega, magla smanjila vidljivost na 100 metara
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
Ukrajinci masovno dezertiraju! Objavljeni dramatični podaci, organizovan i protest: "Treba nam više oružja"
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
"Nije samo do njega!" Janis Sferopulos nakon trijumfa Crvene zvezde nad Spartakom
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane