Povezane vesti

Duljaj: Odlazak Severine direktan udarac na mene i ekipu

Duljaj: Odlazak Severine direktan udarac na mene i ekipu

Politika 23.02.2024
Trener Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je situacija sa fudbalerom Ksanderom Severinom, koji je napustio ekipu zbog neisplaćenog bonusa, direktan udarac na njega i tim, ali da očekuje da će se napadač vratiti i kritikovao je rad kluba u… »
Kad žedni neće preko vode suvih usta: Ko je sve izgubio strpljenje ispred blagajne Partizana?

Kad žedni neće preko vode suvih usta: Ko je sve izgubio strpljenje ispred blagajne Partizana?

Danas 23.02.2024
Nezadovoljan time što mu crno-beli nisu isplatili bonuse, kao i proviziju njegovom menadžeru u ukupnom iznosu od 75.000 evra Ksander Severina je pokupio sovje stvari i „krišom“ otputovao u Holandiju. Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz… »
Igor Duljaj bez uvijanja o „slučaju“ Severina: Ili smo neozbiljni ili nesposobni

Igor Duljaj bez uvijanja o „slučaju“ Severina: Ili smo neozbiljni ili nesposobni

Danas 23.02.2024
Kada te neko jednom predribla moguće je da si bio nespreman, kada to uradi drugi put može delovati da lekciju nisi naučio, ali kada te neko na istu foru izradi i treći put onda je definitivno do tebe. Juče je u etar puštena informacija koja u… »
Igor Duljaj: Odlazak Severine direktan udarac na mene i ekipu

Igor Duljaj: Odlazak Severine direktan udarac na mene i ekipu

Večernje novosti 23.02.2024
Trener Partizana Igor Duljaj rekao je danas da je situacija sa fudbalerom Ksanderom Severinom, koji je napustio ekipu zbog neisplaćenog bonusa, direktan udarac na njega i tim, ali da očekuje da će se napadač vratiti i kritikovao je rad kluba u… »
Šokantno otkriće Igora Duljalja: "Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku, ne može da se radi samo od ponedeljka do petka"

Šokantno otkriće Igora Duljalja: "Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku, ne može da se radi samo od ponedeljka do petka"

Sportske.net 23.02.2024
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da stambeno pitanje zimskog pojačanja ekipe Denila Kastilja i dalje nije rešeno od strane kluba. Duljaj je na današnjoj konferenciji za medije kazao da klub renomea Partizana mora ozbiljnije da pristupa… »

Vesti dana »