Povezane vesti

36.000.000 Ljudi gleda u šoku šta je ovaj čovek uradio! Žena ga poslala u radnju da kupi uloške sa krilcima, a kad se…

36.000.000 Ljudi gleda u šoku šta je ovaj čovek uradio! Žena ga poslala u radnju da kupi uloške sa krilcima, a kad se…

Kurir 23.02.2024
Žena sa Aljaske po imenu Dženifer je objavila urnebesan snimak na TikToku i pokazala sa čim se njen muž Toni vratio iz radnje - naime, zamolila ga je da joj kupi uloške sa krilcima, ali... "Kad zamoliš muža da ti donese uloške iz radnje", napisala… »
"Poslala sam muža u radnju po uloške": Zbog jedne stvari skroz se zbunio, a zbog onoga što je doneo svi su popadali od smeha…

"Poslala sam muža u radnju po uloške": Zbog jedne stvari skroz se zbunio, a zbog onoga što je doneo svi su popadali od smeha…

Kurir 23.02.2024
TikTokerka je objavila snimak muža kog je poslala u prodavnicu po uloške s krilcima, i Internet se zapalio! Video koji pokazuje šta je muž doneo, misleći da su to ulošci s krilcima, ima više od 36 miliona pregleda. Dženifer i Toni Skilja sa… »
Poslala sam muža u radnju po uloške: Zbog jedne stvari se skroz zbunio, a kad vidite šta je doneo, plakaćete od smeha!

Poslala sam muža u radnju po uloške: Zbog jedne stvari se skroz zbunio, a kad vidite šta je doneo, plakaćete od smeha!

Mondo 23.02.2024
Žena koja je poslala muža u radnju po uloške dobila je i više nego što je očekivala! Žena koja je poslala muža u radnju po uloške dobila je i više nego što je očekivala! TikTokerka je objavila snimak muža kog je poslala u prodavnicu po… »

Vesti dana »