Повезане вести
Шапић: Сутра ми нећемо признати изборе, ићи ћемо да се бијемо по улици
Радио 021 23.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић тврди да "није било изборне крађе и да опозиција ствара атмосферу у којој више нико неће признати резултате ниједних избора". "Више никад ниједни избори – нико их неће… »
Шапић: Сутра ми нећемо признати изборе, ићи ћемо да се бијемо по улици
Н1 Инфо 23.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић тврди да није било изборне крађе, и да опозиција ствара атмосферу у којој више нико неће признати резултате ниједних избора. „Више никад ниједни избори – нико их неће… »
Србија Центар: Шапић је већ изгубио изборе, мора бити санкционисан због позива на насиље
Данас 23.02.2024
Члан председништва странке Србија центар (СРЦЕ) Бошко Шиндић оценио је да су изузетно опасне изјаве председника Привременог органа у Београду Александра Шапића да ће СНС ако изгуби изборе да се „бију по улици“, а то води „у… »
„Ићи ћемо да се бијемо по улици, улазимо у безвлашће које води у грађански рат“: Да ли то Шапић прети сукобима ако СНС изгуби…
Нова 23.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић изјавио је да је и СНС спремна да "не призна" изборе и да се "бије по улици". „Више никад ниједни избори – нико их неће признати. Сутра ми нећемо да из признамо, ићи… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 57 минутајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 1 сатјош 1 повезана