Повезане вести
Пуч је био смишљен унапред: Несторовић се поново огласио, открио шта му је Додик саветовао! А ево шта ће бити с Београдом…
Курир 23.02.2024
Послушао сам Милорада Додика који ми је рекао да седам људи не може ништа да води. Зато оснивамо странку "Прави Ми" чији ц́у бити лидер, казао је за Спутњик Бранимир Несторовиц́, носилац листе "Ми – глас из народа". Он сматра… »
Несторовић признао да је послушао Додика и испричао како је дошло до цепања његовог покрета
Нова 23.02.2024
Послушао сам Милорада Додика који ми је рекао да седам људи не може ништа да води. Зато оснивамо странку „Прави Ми“ чији ц́у бити лидер, рекао је за Спутњик Бранимир Несторовиц́, носилац листе "Ми – глас из народа". Несторовиц́… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 43 минутајош 9 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 28 минутајош 8 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 8 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана