Povezane vesti
Dotakao sam dno, bio na korak od kriminala: Veljko otkrio tajne iz prošlosti, pa pomenuo ko mu je pomogao da se izvuče iz…
Svet & Skandal 23.02.2024
Ispovest Veljka Ražnatovića o životu kojim se ne ponosi Veljko Ražnatović živi životom kakav bi svaka majka poželela za svog sina. Ima zdravu, srećnu i veliku porodicu, veoma je uspešan bokser, brižan je otac, muž, sin, zet… Međutim, u… »
"Dotakao sam dno života" Veljko Ražnatović promenio život iz korena: Tuče, problemi, bio sam na dva koraka do kriminala!
Mondo 23.02.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o periodu života u kom je po njegovim rečima "dotakao dno života". Veljko Ražnatović progovorio je o periodu života u kom je po njegovim rečima "dotakao dno života". Sin Svetlane Cece Ražnatović, profesionalni… »
"Bio sam na korak do kriminala": Veljko Ražnatović iskreno o prošlosti i odlasku u Titel: "Nisam želeo da živim tako"
Blic 23.02.2024
Veljko Ražnatović već godinama živi u Titelu sa suprugom Bogdanom Ražnatović i svoje sinova, a treće dete je na putu. Sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović prvi put je izneo u javnost brojne stvari vezane za sebe i svoj život, iskreno… »
Veljko Ražnatović otkrio koliko još dece može da ima sa Bogdanom: "Ona će sada treći put ići na carski rez"
Blic 23.02.2024
Sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović imaju dva sina, a treći je na putu. Naime, Veljko Ražnatović i njegova supruga imaju dva sina - Željka i Krstana, a uskoro će dobiti i trećeg… »
"Na korak dva sam bio do kriminala" Veljko Ražnatović promenio je život iz korena zbog porodice: Dotakao sam dno
Kurir 23.02.2024
Profesionalni bokser, sin Cece i Željka Ražnatovića, Veljko Ražnatović, pre osam godina život je promenio iz korena, posvetio se supruzi Bogdani, sinovima Željku i Krstanu i boksu. Veljko je istakao da ga je vera vratila na pravi put i da je… »
Vesti dana »
Luka Pavlovski iz Los Anđelesa za RTS: Kao da je pala nuklearna bomba, sve izgleda kao na filmu
RTS pre 4 minutajoš 29 povezanih
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
U Novom Sadu protest ispred BIA, u Beogradu blokirana Ruzveltova ulica, okupljanje i u Kragujevcu (foto)
Blic pre 39 minutajoš 16 povezanih