Повезане вести
Дотакао сам дно, био на корак од криминала: Вељко открио тајне из прошлости, па поменуо ко му је помогао да се извуче из свега…
Свет & Скандал 23.02.2024
Исповест Вељка Ражнатовића о животу којим се не поноси Вељко Ражнатовић живи животом какав би свака мајка пожелела за свог сина. Има здраву, срећну и велику породицу, веома је успешан боксер, брижан је отац, муж, син, зет…… »
"Дотакао сам дно живота" Вељко Ражнатовић променио живот из корена: Туче, проблеми, био сам на два корака до криминала!
Мондо 23.02.2024
Вељко Ражнатовић проговорио је о периоду живота у ком је по његовим речима "дотакао дно живота". Вељко Ражнатовић проговорио је о периоду живота у ком је по његовим речима "дотакао дно живота". Син Светлане Цеце Ражнатовић… »
"Био сам на корак до криминала": Вељко Ражнатовић искрено о прошлости и одласку у Тител: "Нисам желео да живим тако"
Блиц 23.02.2024
Вељко Ражнатовић већ годинама живи у Тителу са супругом Богданом Ражнатовић и своје синова, а треће дете је на путу. Син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић први пут је изнео у јавност бројне ствари везане за себе и свој… »
Вељко Ражнатовић открио колико још деце може да има са Богданом: "Она ће сада трећи пут ићи на царски рез"
Блиц 23.02.2024
Син највеће балканске звезде Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић и његова супруга Богдана Ражнатовић имају два сина, а трећи је на путу. Наиме, Вељко Ражнатовић и његова супруга имају два сина - Жељка и Крстана, а ускоро ће… »
"На корак два сам био до криминала" Вељко Ражнатовић променио је живот из корена због породице: Дотакао сам дно
Курир 23.02.2024
Професионални боксер, син Цеце и Жељка Ражнатовића, Вељко Ражнатовић, пре осам година живот је променио из корена, посветио се супрузи Богдани, синовима Жељку и Крстану и боксу. Вељко је истакао да га је вера вратила на прави… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 2 сатајош 7 повезаних

Огласило се руско министаство одбране Ово је званична изјава за дешавања у Естонији
Ало пре 6 сатијош 6 повезаних

Свеже јутро, а онда... Ево шта нас чека с временом данас! Ускоро хладан туш
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане