Povezane vesti
Dodik: Niti sam šta tražio od Nestorovića, niti me je on za nešto molio
Beta 23.02.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nije obavešten o stanju u pokretu "Mi - glas iz naroda", navodeći da od jednog od lidera tog pokreta Branimira Nestorovića nije ništa tražio, niti ga je Nestorović za nešto molio… »
Šta je Dodik rekao o svom razgovoru sa Nestorovićem?
Danas 23.02.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da nije obavešten o stanju u pokretu „Mi – glas iz naroda“ u kojem su iznesena neslaganja lidera, prenosi RT Republike Srpske, pomenuvši i da je tek došao sa puta. Nemam pojma, noćas sam sletio na… »
Dodik: Niti sam šta tražio od Nestorovića, niti me je on za nešto molio
NIN 23.02.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da nije obavešten o stanju u pokretu "Mi - glas iz naroda", navodeći da od jednog od lidera tog pokreta Branimira Nestorovića nije ništa tražio, niti ga je Nestorović za nešto molio. "Ljudi… »
Nestorović kaže da je poslušao Dodika, a šta on kaže
N1 Info 23.02.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nije obavešten o stanju u pokretu "Mi - glas iz naroda" u kojem je došlo do neslaganja osnivača. Dodik je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je razgovarao sa jednim od lidera pokreta… »
Dodik: Nisam ništa tražio od Nestorovića
Telegraf 23.02.2024
Nestoroviću je, kazao je, preneo da bi bilo dobro da se formira vlast u Beogradu da bi se Srbija stabilizovala. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da nije obavešten o stanju u pokretu "Mi - glas iz naroda" u kojem je došlo do… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti Pravnog fakulteta od Vučića zatražili izbore, podržali glumce Narodnog pozorišta
Novi magazin pre 14 minutajoš 25 povezanih
Zelenski rekao da će revidirani mirovni predlog uskoro biti predstavljen SAD
Radio sto plus pre 2 satajoš 39 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 6 satijoš 27 povezanih
Prijavljeno više od 45.000 objekata, više od polovine elektronskim putem! Ministarka Sofronijević: Procedura je jednostavna, prijava moguća u opštinama i Pošti
Kurir pre 4 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane