Повезане вести

Додик: Нити сам шта тражио од Несторовића, нити ме је он за нешто молио

Бета 23.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да није обавештен о стању у покрету "Ми - глас из народа", наводећи да од једног од лидера тог покрета Бранимира Несторовића није ништа тражио, нити га је… »
Шта је Додик рекао о свом разговору са Несторовићем?

Шта је Додик рекао о свом разговору са Несторовићем?

Данас 23.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да није обавештен о стању у покрету „Ми – глас из народа“ у којем су изнесена неслагања лидера, преноси РТ Републике Српске, поменувши и да је тек дошао са пута. Немам појма… »

НИН 23.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је у Бањалуци да није обавештен о стању у покрету "Ми - глас из народа", наводећи да од једног од лидера тог покрета Бранимира Несторовића није ништа тражио, нити га је… »
Несторовић каже да је послушао Додика, а шта он каже

Несторовић каже да је послушао Додика, а шта он каже

Н1 Инфо 23.02.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да није обавештен о стању у покрету "Ми - глас из народа" у којем је дошло до неслагања оснивача. Додик је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да је разговарао са… »
Додик: Нисам ништа тражио од Несторовића

Додик: Нисам ништа тражио од Несторовића

Телеграф 23.02.2024
Несторовићу је, казао је, пренео да би било добро да се формира власт у Београду да би се Србија стабилизовала. Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да није обавештен о стању у покрету "Ми - глас из народа"… »

Вести дана »