Povezane vesti

Nikolija do sada ovo nikada nije rekla! Ispričala zašto je strahovala od Vesne u detinjstvu: Kad dođem kući plašim se…

Nikolija do sada ovo nikada nije rekla! Ispričala zašto je strahovala od Vesne u detinjstvu: Kad dođem kući plašim se…

Kurir 23.02.2024
Pop zvezda Nikolija Jovanović, gostovala je na jednom radiju gde se našla pred izazovom koji joj je postavila voditeljka. - Burek u pet ujutru ili musli u osam ujutru? glasilo je pitanje na koje je Nikolija trebalo da odgovori. - Burek u pet ujutru mi… »
Nikolija prvi put ispričala zbog čega se plašila mama Vesne u detinjstvu: „To mi je bilo zabranjeno zadovoljstvo“

Nikolija prvi put ispričala zbog čega se plašila mama Vesne u detinjstvu: „To mi je bilo zabranjeno zadovoljstvo“

Nova 23.02.2024
Ovo niste znali o pevačici. Popularna pop zvezda Nikolija, gostovala je na Radiju S3 gde se našla pred izazovom koji joj je postavila voditeljka. Pevačica je dobila zadatak pod nazivom ILI-ILI, gde su joj ponuđena dva pojma, od kojih je birala onaj… »
Nikolija prvi put ispričala zbog čega se plašila mama Vesne u detinjstvu

Nikolija prvi put ispričala zbog čega se plašila mama Vesne u detinjstvu

Blic 23.02.2024
Popularna pop zvezda Nikolija, gostovala je na Radiju S3 gde se našla pred izazovom koji joj je postavila voditeljka. Pevačica je dobila zadatak pod nazivom ILI-ILI, gde su joj ponuđena dva pojma, od kojih je birala onaj koji više voli. Iako je… »

Vesti dana »