Povezane vesti
Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap: Nadeždi Biljić se nakon rođenja sina život promenio iz…
Večernje novosti 23.02.2024
NADEŽDA BILjIĆ već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Foto: Dejan Milićević Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od… »
"Lečila sam se od alkohola" Nadežda Biljić progovorila o paklu kroz koji je prolazila: Već pet godina...
Kurir 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
"Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap": Pevačici se nakon rođenja sina život promenio iz korena…
Blic 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
Vesti dana »

Potvrđeno za Insajder: Student Ekonomskog fakulteta u Nišu pušten, pa ponovo priveden
Insajder pre 3 satajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 9 satijoš 18 povezanih

Studentu Medicinskog fakulteta u Nišu Arsenu Milosavljeviću određen pritvor
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp: Nisam Putinu dao rok za prekid vatre; Ukrajinska obaveštajna služba pronalazi buduće agente među studentima
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih