Povezane vesti
Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap: Nadeždi Biljić se nakon rođenja sina život promenio iz…
Večernje novosti 23.02.2024
NADEŽDA BILjIĆ već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Foto: Dejan Milićević Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od… »
"Lečila sam se od alkohola" Nadežda Biljić progovorila o paklu kroz koji je prolazila: Već pet godina...
Kurir 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
"Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap": Pevačici se nakon rođenja sina život promenio iz korena…
Blic 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
Vesti dana »

Projekat 'Jadar' na listi strateških projekata Evropske komisije van zemalja EU
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 41 povezana

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 4 satijoš 17 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 33 minutajoš 14 povezanih

Kada će biti održani novi pregovori Ukrajine i Rusije? Oglasio se portparol Kremlja: "Razmatramo ukrajinski memorandum"
Blic pre 43 minutajoš 19 povezanih