Povezane vesti
Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap: Nadeždi Biljić se nakon rođenja sina život promenio iz…
Večernje novosti 23.02.2024
NADEŽDA BILjIĆ već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Foto: Dejan Milićević Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od… »
"Lečila sam se od alkohola" Nadežda Biljić progovorila o paklu kroz koji je prolazila: Već pet godina...
Kurir 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
"Lečila sam se od alkohola, a već 5 godina nisam popila ni kap": Pevačici se nakon rođenja sina život promenio iz korena…
Blic 23.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila… »
Vesti dana »
Incidenti tokom akcije „Zastani Srbijo“ širom zemlje: Pogledajte okršaj Miloša Jovanovića i provokatora ispred Pravnog fakulteta
Nova pre 59 minutajoš 46 povezanih
FOTO, VIDEO: Novi Sad je i danas stao na 15 minuta, zabeležene provokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovom delu Srbije: Očekuje se i do 30 cm snega
Telegraf pre 3 satajoš 18 povezanih
Otvoren je Notr Dam: Evo kako izgleda obnovljena katedrala nakon razornog požara
Mondo pre 47 minutajoš 12 povezanih