Povezane vesti
U Srbiji oko 9.000 pacijenata živi sa multipl sklerozom, broj obolelih je u porastu
Moj Novi Sad 23.02.2024
Pacijentima kojima se danas dijagnostikuje multiple skleroza (MS) u Srbiji, na osnovu zdravstvenog stanja i tipa bolesti, dobijaju adekvatnu terapiju, a samim tim i mogućnost da imaju što manje problema, stvaraju porodicu, rade i vode što normalniji… »
Kako poboljšati život obolelima od multiple skleroze? Neurolog dr Drulović objasnila šta drastično menja tok bolesti
Mondo 23.02.2024
Neurolog dr Drulović govorila je o promenama u lečenju i šta je najvažnije za obolele od multiple skleroze. Neurolog dr Drulović govorila je o promenama u lečenju i šta je najvažnije za obolele od multiple skleroze. Multipla skleroza je hronična… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana