Повезане вести

Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол Покрета

Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол Покрета

Политика 23.02.2024
Један од оснивача Покрета "Ми - Глас из народа" Бранимир Несоторовић изјавио је данас да су тврдње да је председник Републике Српске Милорад Додик крив за раскол у овом покрету злонамерне и малициозне. Несторовић је истакао да… »
Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол покрета "Ми-глас из народа"

Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол покрета "Ми-глас из народа"

Еуроневс 23.02.2024
Један од оснивача Покрета "Ми - Глас из народа" Бранимир Несоторовић изјавио је да су тврдње да је председник Републике Српске Милорад Додик крив за раскол у овом покрету злонамерне и малициозне. Несторовић је истакао да се… »
Посвађао их Додик? Несторовић одговара на оптужбе бивших сабораца из "Ми - Глас из народа": То може да изјави само будала и…

Посвађао их Додик? Несторовић одговара на оптужбе бивших сабораца из "Ми - Глас из народа": То може да изјави само будала и…

Блиц 23.02.2024
Ја сам врло захвалан председнику Српске Милораду Додику што нам је отворио очи. Он није утицао на мене, али нам је објаснио да то неће функционисати и дао ми је неке информације које су мени јако користиле. Ја сам му врло… »

Вести дана »