Повезане вести
Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол Покрета
Политика 23.02.2024
Један од оснивача Покрета "Ми - Глас из народа" Бранимир Несоторовић изјавио је данас да су тврдње да је председник Републике Српске Милорад Додик крив за раскол у овом покрету злонамерне и малициозне. Несторовић је истакао да… »
Несторовић: Злонамерне тврдње да је Додик крив за раскол покрета "Ми-глас из народа"
Еуроневс 23.02.2024
Један од оснивача Покрета "Ми - Глас из народа" Бранимир Несоторовић изјавио је да су тврдње да је председник Републике Српске Милорад Додик крив за раскол у овом покрету злонамерне и малициозне. Несторовић је истакао да се… »
Посвађао их Додик? Несторовић одговара на оптужбе бивших сабораца из "Ми - Глас из народа": То може да изјави само будала и…
Блиц 23.02.2024
Ја сам врло захвалан председнику Српске Милораду Додику што нам је отворио очи. Он није утицао на мене, али нам је објаснио да то неће функционисати и дао ми је неке информације које су мени јако користиле. Ја сам му врло… »
Вести дана »

Путин у телефонском разговору поставио Трампу услов за крај рата: Тражи да Украјина преда Русији један регион, ево шта нуди заузврат
Нова пре 14 минутајош 21 повезана

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 49 минутајош 19 повезаних

После хладног јутра, у већем делу земље сунчано, до 18 степени
Нови магазин пре 1 сатјош 19 повезаних

Ауто слетео с пута код Малог Иђоша, ударио у кућу: Једна особа страдала на месту, друга у болници
Еуроневс пре 9 минутајош 31 повезана

Једна особа тешко повређена и смештена на одељење ортопедије: Огласила се чачанска болница након тешке несреће у селу Бресница
РИНА пре 44 минутајош 31 повезана