Povezane vesti
Rukama i nogama tukao muškarca, pa mu ukrao telefon i dokumenta? Saslušan razbojnik iz Zemuna, evo kako se branio
Kurir 23.02.2024
F.G. (30) saslušan je danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, zbog sumnje da je dana 11.02.2024. godine u Zemunu izvršio krivično delo razbojništvo. On je i oštećenom F.A. (37) zadao nekoliko… »
Udarao muškarca rukama i nogama pa mu ukrao telefon i dokumenta: Razbojnik iz Zemuna na saslušanju sve negirao
Telegraf 23.02.2024
On je i oštećenom F.A. (37) zadao nekoliko udaraca rukama i nogama po telu te mu oduzeo mobilni telefon i lična dokumenta. F.G. (30) saslušan je danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu branioca, zbog sumnje da… »
Vesti dana »

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u životu: "Ona je uvek brinula o tome kako ću ja da se oženim"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Smena sunca i oblaka, kiša i pljuskovi sa grmljavinom popodne i uveče
RTV pre 41 minutajoš 1 povezana

Vanja priznao posle derbija: ''Iskreno, malo sam se uplašio...''
Sportske.net pre 1 satjoš 3 povezane

"Čovek koji je gradio mir i razumevanje među ljudima": Patrijarh Porfirije uputio saučešće povodom smrti pape Franje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana