Povezane vesti
Milanović: Doba Ive Sanadera bilo je doba nevinosti u odnosu na doba Plenkovića
Radio 021 23.02.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da bi najbolje bilo da parlamentarni izbori budu odmah, ali da premijer Andrej Plenković to smatra svojom prćijom. "Naši ljudi imaju pravo da znaju. Ja sam početkom godine otklonio sve sumnje kad će biti… »
Milanović: Doba Ive Sanadera bilo je doba nevinosti u odnosu doba Plenkovića
RTV 23.02.2024
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da bi najbolje bilo da parlamentarni izbori budu odmah, ali da premijer Andrej Plenković do smatra svojom prćijom. "Naši ljudi imaju pravo da znaju. Ja sam početkom kalendarske godine otklonio… »
Vesti dana »
"Ruski zvaničnici moraju biti izuzetno oprezni" Peskov: Strane obaveštajne agencije rade posao
Večernje novosti pre 14 minutajoš 24 povezane
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Nova ekonomija pre 9 minutajoš 16 povezanih
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 1 satjoš 7 povezanih
Premijer Australije pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Lopandić (SRCE): „Vučić neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, Srbija nije na evropskom putu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih