Povezane vesti
Dođi, sam sam kod kuće! Vujadinove skandalozne poruke, zove devojku i kaže joj da je debela: Obavestiću Mirku
Mondo 23.02.2024
Na društvenim mrežama jednom prilikom isplivale su poruke Vujadina Savića u kojima je vređao jednu devojku. Na društvenim mrežama jednom prilikom isplivale su poruke Vujadina Savića u kojima je vređao jednu devojku. Fudbaler Vujadin Savić našao se u… »
Isplivale skandalozne poruke vujadina savića! Zove devojku na intiman čin i govori joj da je debela: Obavestiću Mirku o tome...…
Kurir 23.02.2024
Fudbaler Vujadin Savić, nevenčani suprug glumice Mirke Vasiljević, otac četvoro dece, podelio je jednom prilikom na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja je bila najavljena u srpskoj prestonici sa gostima iz… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 46 minutajoš 33 povezane

Putnik na letu od Londona do Glazgova pretio bombom, mreže bruje o "Srbinu heroju" koji ga je obuzdao
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih