Повезане вести
Павић: Не можемо сад у власт али нећемо радити против државе
Бета 24.02.2024
Један од оснивача покрета "Ми - Глас из народа" Александар Павић изјавио је данас да група око Бранимира Несторовића неће улазити у коалицију са Српском напредном странком (СНС) у новом сазиву Скупштине Београда јер, како је… »
Павић: Група око Несторовића неће у власт, али против државе нећемо да радимо
НИН 24.02.2024
Један од оснивача покрета " Ми - Глас из народа" Александар Павић изјавио је данас да група око Бранимира Несторовића неће улазити у коалицију са Српском напредном странком (СНС) у новом сазиву Скупштине Београда јер, како је… »
Владимир Обрадовић: СНС је одлучио да у Београду иде на нове изборе, како би на тај начин покушао да крађу гурне под тепих
Данас 24.02.2024
„Из непознатог разлога СНС-у и СПС-у, који и поред незапамћене изборне крађе немају већину у Београду, сада не одговара већина од 56 одборника, већ желе, како кажу, да цео Несторовићев покрет подржи владајућу коалицију. Такав… »
Београдска заврзлама: Три струје и две опције за коначан политички исход у престоници!
Курир 24.02.2024
Након распарчавања покрета Бранимира Несторовића Ми - глас из народа, тренутно је извеснији сценарио да се иде на нове изборе у престоници, оцена је саговорника Курира. Након што се покрет Бранимира Несторовића Ми - глас из… »
Београдска политичка игра у освит нових избора
Курир 24.02.2024
Готово да нема више политичких дилема, укључујући и дилему доктора Несторовића, нови београдски избори су на прагу. Чека се још званична потврда. По наводима високог функционера СНС-а, некадашњег ватерполо суперстара Александра… »
Тома Фила о београдским изборима "Не преговара се о већини ни са ким": Адвокат изнео најизвеснији сценарио
Мондо 24.02.2024
Тома Фила сматра да је извесно понављање избора у Београду. Тома Фила сматра да је извесно понављање избора у Београду. Адвокат Тома Фила сматра да је нови излазак на биралишта.у Београду најизвеснији начин распетљавања… »
Тома Фила нема дилему шта ће се десити на седници скупштине Београда 1. Марта: Председавајући за Курир о најреалнијем сценарију…
Курир 24.02.2024
Након што се Покрет Бранимира Несторовића "Ми - Глас из народа" распао претходних дана, и то на чак три фракције, саговорник Курира оцењује да је тренутно најизвеснији начин распетљавања политичке заврзламе у Београду - нови… »
За ситне паре остаје у политици: После раскола коме је кумовао у једном, Несторовић оснива други покрет: Сада има нови план…
Блиц 24.02.2024
Не само да је посејао раздор у ионако осакаћеном покрету "Ми-Глас народа", Бранимир Несторовић поделио је и познаваоце политичких прилика око његове политичке будућности. Једни сматрају да нови покрет "др Хаоса" на наредним… »
Јелена Павловић (МИ – Глас из народа): Поновити изборе у Београду, Несторовић није Вучићев – први је скресао идеју о…
Данас 23.02.2024
Народна посланица Јелена Павловић са листе „МИ – Глас из народа“, која је подржала Бранимира Несторовића и Александра Павића у сукобу са остатком оснивача удружења, наводи за Данас да је потребно ићи на нове београдске изборе… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Облачно и хладније време са кишом, снег само на високим планинама
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 19 повезаних
У америчку базу стигао необични пакет: Евакуисане зграде и људство
Вести онлине пре 1 сатјош 13 повезаних
Ексклузивно: Виса и Раиффеисен банка вас воде на Евролигу!
Спортски журнал пре 46 минутајош 8 повезаних