Povezane vesti
"Pevala sam do jedan posle ponoći, a ujutru išla u školu. Tata mi davao samo 150 dinara za užinu": Naša pevačica o teškom…
Blic 24.02.2024
Pevačica Nadežda Biljić je svoju karijeru započela sa 18 godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Nadežda je već godinama prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze. Sada je u svojoj ispovesti pričala o… »
„Pevam do jedan noću, treba da idem u školu u sedam, a tata mi da 150 dinara za užinu“
Nova 24.02.2024
Pevačica je karijeru započela u svom rodnom gradu Valjevu. Nadežda Biljić je svoju karijeru započela u tokom srednje škole u svom rodnom gradu Valjevu, a sa samo 18 godina pojavila se na sceni prestižnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i ubrzo… »
Vesti dana »

Politico: Nesreća na uspinjači u Lisabonu može da utiče na gradske izbore u oktobru
Euronews pre 10 minutajoš 78 povezanih

Vučić iz Pekinga: "Kina najveći investitor"; "Srbija će uskoro biti najveći proizvođač bakra i zlata u Evropi"
B92 pre 30 minutajoš 39 povezanih

Sastanak 'Koalicija voljnih' o sigurnosnim garancijama za Ukrajinu nakon rata
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 43 povezane

'Ljudi će možda postati besmrtni': Razgovor Sija Đinpinga i Putina
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih

Izbo poznanika nakon svađe u kafiću: Uhapšen napadač iz Novog Pazara: Žrtvu ubo nožem u stomak jer ga je udarila pesnicom u glavu!
Blic pre 45 minutajoš 24 povezane