Povezane vesti
"Baklju preuzima prvi među jednakima": Jeremić: Narodnu stranku preuzima Vladimir Gajić
Blic 24.02.2024
Baklju Narodne stranke preuzima prvi među jednakima, moj doživotni prijatelj koji će predvoditi stranku u godinama koje dolaze - Vladimir Gajić, izjavio je predsednik Narodne stranke u ostavci Vuk Jeremić. On je na vanrednoj skupštini te stranke istakao… »
Vladimir Gajić novi lider Narodne stranke
Euronews 24.02.2024
Skupština Narodne stranke izabrala je danas Vladimira Gajića za predsednika stranke, pošto je dosadašnji predsednik Vuk Jeremić podneo ostavku nakon decembarskih izbora. FoNet/Milica Vučković Prvi potpredsednik je Aleksandar Radojević, a potpredsednici… »
Jeremić: Vladimir Gajić preuzima Narodnu stranku; Gajić: Politika Narodne stranke nije propala
Insajder 24.02.2024
Baklju Narodne stranke preuzima prvi među jednakima, moj doživotni prijatelj koji će predvoditi stranku u godinama koje dolaze - Vladimir Gajić, izjavio je predsednik Narodne stranke u ostavci Vuk Jeremić. On je na vanrednoj skupštini te stranke istakao… »
Vladimir Gajić novi predsednik Narodne stranke
Danas 24.02.2024
Baklju Narodne stranke preuzima prvi među jednakima, moj doživotni prijatelj koji će predvoditi stranku u godinama koje dolaze – Vladimir Gajić, izjavio je danas predsednik Narodne stranke u ostavci Vuk Jeremić. On je na vanrednoj skupštini te stranke… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp pred sastanak sa Zelenskim - Ukrajina mora da se odrekne Krima i odustane od članstva u NATO
RTV pre 29 minutajoš 21 povezana

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 44 minutajoš 5 povezanih