Povezane vesti
Naša pevačica iz rijalitija izašla sa 43 kilograma, imala je modrice po telu: Radila sam sve što je trebalo zarad mira u…
Kurir 24.02.2024
Milena Ćeranić je veliku popularnost stekla učešćem u „Zvezdama Granda“. Nakon takmičenja u muzičkom šou u regionu, ona se ušla i u rijaliti „Farma“ zajedno sa svojim tadašnjim dečkom i kolegom Nemanjom Stevanovićem. Posle nekog… »
Naša pevačica iz rijalitija izašla sa 43 kilograma: "Ostavilo je ozbiljne posledice na mene...", o svim detaljima pričala…
Blic 24.02.2024
Pevačica Milena Ćeranić proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", 2008. godine. Nakon toga je učestvovala je u rijalitiju "Farma" u kom je prošla sito i rešeto sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem i njegovom bivšom devojkom… »
Vesti dana »
Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD: Zlatno doba Amerike počinje sada
RTS pre 23 minutajoš 96 povezanih
BLOG UŽIVO U školama širom Srbije prosvetari se izjašnjavaju o nastavku štrajka, incidenti u mnogim sredinama, Vučević uputio novu pretnju
Nova pre 23 minutajoš 85 povezanih
Neslaganje AKS i vlasti: Šta je minimum procesa rada u obustavi rada advokata? (VIDEO)
Insajder pre 23 minutajoš 52 povezane
Uživo Tramp otkrio šta će prvo da uradi: "Postojaće samo dva pola - muški i ženski! Bog me je spasio da Ameriku učinim velikom! " (foto/video)
Kurir pre 5 minutajoš 66 povezanih
Vučić se obratio iz Davosa: Do 2027. godine vozićemo se letećim automobilima
Blic pre 1 satjoš 64 povezane