Povezane vesti
Amerika Nenada Maleševića u Muzeja savremene umetnosti: Crteži sa motivom kipa slobode, ali na kraju se odmotalo klupko
Kurir 24.02.2024
U Salonu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu u petak veče je otvorena je izložba "Amerika" umetnika Nenada Maleševića. Kustos je Miroslav Karić, a saradnici na izložbi su Maja Stanković, Radoš Antonijević i Miodrag Manojlović. Izložba je… »
Sve je počelo od poštanske marke sa Kipom slobode: Otvorena izložba „Amerika“ Nenada Maleševića u Salonu MSUB (FOTO)
Danas 24.02.2024
„Interesovanje za Ameriku počelo je 2011. tako što sam došao do poštanske marke koja je imala Kip slobode. Bio sam zaintrigiran trivijalnošću tog motiva i njegovom popularnošću, pa je krenulo da se odmotava klupko“, kazao je umetnik Nenad… »
„Subjektivan uvid u fenomen Amerike“: Otvorena izložba Nenada Maleševića u Salonu MSU
Nova 24.02.2024
U Salonu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu sinoć je otvorena izložba „Amerika“ umetnika Nenada Maleševića. Kustos je Miroslav Karić, a saradnici na izložbi su Maja Stanković, Radoš Antonijević i Miodrag Manojlović. Izložba je otvorena… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 4 satijoš 32 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 48 minutajoš 153 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 24 povezane
"Među potonulima nema srpskih državljana": Seničić o brodolomu koji se dogodio u Egiptu, potraga i dalje traje
Telegraf pre 2 satajoš 18 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 3 satajoš 27 povezanih