Повезане вести
Снажно невреме у Босни: Летели кровови, нестало струје, ветар оборио прликолицу камиона
Курир 24.02.2024
Невреме с јаким ветром је током ноћи погодило делове Босне и Херцеговине. Тешко је погођена општина Кључ у Федерацији БиХ, где је ветар однео кров с једне школе. Олујни ветар погодио је и Жепче у средњој Босни и цела та општина… »
Ветар "бацао" камион као играчку: Возач у Бихаћу се пуком срећом спасио: "Свака част за реакцију" (видео)
Блиц 24.02.2024
Невреме с јаким ветром је током ноћи погодило делове Босне и Херцеговине. Још увек је на снази наранџасто упозорење Федералног хидрометеоролошког завода и трајаће до недеље. Тешко је погођена општина Кључ у Федерацији БиХ… »
Невреме у БиХ, летели кровови, нестанак струје
Нови магазин 24.02.2024
Невреме с јаким ветром је током ноћи погодило делове Босне и Херцеговине. Тешко је погођена општина Кључ у Федерацији БиХ, где је ветар однео кров с једне школе. Олујни ветар погодио је и Жепче у средњој Босни и цела та општина… »
Невреме у БиХ, летели кровови, нестанак струје
Н1 Инфо 24.02.2024
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 10 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана