Повезане вести
Умислио да је лик из игрице и викао да је луд! Детаљи хаоса у школи у Сарајеву, дечак скалпелом нападао ђаке, крв на све…
Курир 24.02.2024
Инцидент који је потресао Сарајево догодио се у Основној школи "Шип", када је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како смо раније писали, дечак се самоповредио за то време, а… »
Инцидент у Сарајеву: Ученик донео скалпел у школу, задобио тешке телесне повреде
Курир 24.02.2024
У Основној школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел. Ученик је махао тим скалпелом, на шта су се други ученици препали. Дошло је и до нагуравања тог… »
Драма у основној школи "Шип": Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде
Телеграф 24.02.2024
Узнемирени родитељи када су сазнали за овај инцидент позвали су полицију. У Основној школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, протекле седмице, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел, сазнаје… »
"Опонашао лика из игрице и викао да је: Луд!"Детаљи инцидента у школи у Сарајеву, дечак скалпелом претио ђацима: Крв је…
Блиц 24.02.2024
У сарајевској Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како смо раније писали, дечак се самоповредио за то време, а реаговала је и… »
Ученик донео скалпел у школу, крв прскала на све стране! Драма у Сарајеву, мајка једног ђака: Викао је да је луд
Мондо 24.02.2024
У Основној школи "Шип" у Сарајеву је дошло до инцидента када је ученик донео скалпел у школу. У Основној школи "Шип" у Сарајеву је дошло до инцидента када је ученик донео скалпел у школу. У сарајевској Основној школи "Шип" је… »
Опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд": Детаљи драме у сарајевској школи у којој се ученик повредио ножем
Вечерње новости 24.02.2024
У САРАЈЕВСКОЈ Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Фото: Јутјуб/Поглед Ба Како је "Аваз" писао, дечак се самоповредио за то… »
Дечак донео скалпел у школу: Паника у Сарајеву: Претио ђацима у учионицама, па се посекао
Блиц 24.02.2024
Ученик шестог разреда је прошлог четвртка донео скалпел у ОШ "Шип" у Сарајеву и претио другој деци, након чега је настала права паника, а интервенисала је и полиција. Према првим информацијама, дечак је претио ученицима у… »
Ученик у Сарајеву донео скалпел у школу - дошло до озбиљног самоповређивања
Еуроневс 24.02.2024
У основној школи "Шип" у Сарајеву, ученик шестог разреда је донео скалпел у школу, а током сукоба с вршњацима којима је претио, дечак је сам себи нанео повреде. Он је након инцидента, који се догодио у четвртак, превезен у… »
Мајка ученика из школе на Шипу: Настала је вриска и хаос, опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд"
Телеграф 24.02.2024
Реаговала је и полиција. У сарајевској Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како је "Аваз" писао, дечак се самоповредио за то… »
Донео нож у школу, па себи нанео тешке повреде
Вести онлине 24.02.2024
У основној школи “Шип” у Сарајеву, ученик шестог разреда је донео скалпел у школу, а током сукоба с вршњацима којима је претио, дечак је сам себи нанео повреде. Он је након инцидента, који се догодио у четвртак, превезен у… »
Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде: Драма у основној школи у Сарајеву
Вечерње новости 24.02.2024
У ОСНОВНОЈ школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, протекле седмице, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел, сазнаје портал "Аваза". Илустрација Како се сазнаје, ученик је махао тим скалпелом… »
Вести дана »
Жарко Паспаљ открио статус Оцокољића на месту тренера Партизана: „Мирко ће увек бити ту…“
Нова пре 26 минутајош 34 повезане
Батлер због свог става није имао шансу да погоди за продужетак
Спортске.нет пре 56 минутајош 22 повезане
Тристан Вукчевић запажен у још једном поразу Вашингтона: Донован водио Кливленд до преокрета
Еуроневс пре 2 сатајош 16 повезаних
АМСС упозорава: Магла и клизави коловози, појачан саобраћај ка планинама
Мој Нови Сад пре 21 минутајош 9 повезаних