Повезане вести

Умислио да је лик из игрице и викао да је луд! Детаљи хаоса у школи у Сарајеву, дечак скалпелом нападао ђаке, крв на све…

Умислио да је лик из игрице и викао да је луд! Детаљи хаоса у школи у Сарајеву, дечак скалпелом нападао ђаке, крв на све…

Курир 24.02.2024
Инцидент који је потресао Сарајево догодио се у Основној школи "Шип", када је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како смо раније писали, дечак се самоповредио за то време, а… »
Инцидент у Сарајеву: Ученик донео скалпел у школу, задобио тешке телесне повреде

Инцидент у Сарајеву: Ученик донео скалпел у школу, задобио тешке телесне повреде

Курир 24.02.2024
У Основној школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел. Ученик је махао тим скалпелом, на шта су се други ученици препали. Дошло је и до нагуравања тог… »
Драма у основној школи "Шип": Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде

Драма у основној школи "Шип": Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде

Телеграф 24.02.2024
Узнемирени родитељи када су сазнали за овај инцидент позвали су полицију. У Основној школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, протекле седмице, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел, сазнаје… »
"Опонашао лика из игрице и викао да је: Луд!"Детаљи инцидента у школи у Сарајеву, дечак скалпелом претио ђацима: Крв је…

"Опонашао лика из игрице и викао да је: Луд!"Детаљи инцидента у школи у Сарајеву, дечак скалпелом претио ђацима: Крв је…

Блиц 24.02.2024
У сарајевској Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како смо раније писали, дечак се самоповредио за то време, а реаговала је и… »
Ученик донео скалпел у школу, крв прскала на све стране! Драма у Сарајеву, мајка једног ђака: Викао је да је луд

Ученик донео скалпел у школу, крв прскала на све стране! Драма у Сарајеву, мајка једног ђака: Викао је да је луд

Мондо 24.02.2024
У Основној школи "Шип" у Сарајеву је дошло до инцидента када је ученик донео скалпел у школу. У Основној школи "Шип" у Сарајеву је дошло до инцидента када је ученик донео скалпел у школу. У сарајевској Основној школи "Шип" је… »
Опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд": Детаљи драме у сарајевској школи у којој се ученик повредио ножем

Опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд": Детаљи драме у сарајевској школи у којој се ученик повредио ножем

Вечерње новости 24.02.2024
У САРАЈЕВСКОЈ Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Фото: Јутјуб/Поглед Ба Како је "Аваз" писао, дечак се самоповредио за то… »
Дечак донео скалпел у школу: Паника у Сарајеву: Претио ђацима у учионицама, па се посекао

Дечак донео скалпел у школу: Паника у Сарајеву: Претио ђацима у учионицама, па се посекао

Блиц 24.02.2024
Ученик шестог разреда је прошлог четвртка донео скалпел у ОШ "Шип" у Сарајеву и претио другој деци, након чега је настала права паника, а интервенисала је и полиција. Према првим информацијама, дечак је претио ученицима у… »
Ученик у Сарајеву донео скалпел у школу - дошло до озбиљног самоповређивања

Ученик у Сарајеву донео скалпел у школу - дошло до озбиљног самоповређивања

Еуроневс 24.02.2024
У основној школи "Шип" у Сарајеву, ученик шестог разреда је донео скалпел у школу, а током сукоба с вршњацима којима је претио, дечак је сам себи нанео повреде. Он је након инцидента, који се догодио у четвртак, превезен у… »
Мајка ученика из школе на Шипу: Настала је вриска и хаос, опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд"

Мајка ученика из школе на Шипу: Настала је вриска и хаос, опонашао је лика из игрице и говорио "ја сам луд"

Телеграф 24.02.2024
Реаговала је и полиција. У сарајевској Основној школи "Шип" дошло је до инцидента у којем је један од ученика донео скалпел у школу и с њим махао пред ученицима у свлачионици. Како је "Аваз" писао, дечак се самоповредио за то… »
Донео нож у школу, па себи нанео тешке повреде

Донео нож у школу, па себи нанео тешке повреде

Вести онлине 24.02.2024
У основној школи “Шип” у Сарајеву, ученик шестог разреда је донео скалпел у школу, а током сукоба с вршњацима којима је претио, дечак је сам себи нанео повреде. Он је након инцидента, који се догодио у четвртак, превезен у… »
Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде: Драма у основној школи у Сарајеву

Дечак донео скалпел, па себи нанео тешке повреде: Драма у основној школи у Сарајеву

Вечерње новости 24.02.2024
У ОСНОВНОЈ школи "Шип" у Сарајеву у четвртак, протекле седмице, одвијала се велика драма, када је један од ученика у школу дошао и донео скалпел, сазнаје портал "Аваза". Илустрација Како се сазнаје, ученик је махао тим скалпелом… »

Вести дана »