Povezane vesti
Deklaracija između Niš, moj grad i Novog DSS-a uvod u zajednički nastup na lokalnim izborima
Jugmedia 24.02.2024
Koalicija “Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o saradnji. U zajedničkoj saradnji vide, kažu, novu nadu za grad Niš, odnosno, zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu. Na taj način se… »
Koalicija "Niš moj grad" i Novi DSS potpisali deklaraciju o saradnji
Južne vesti 24.02.2024
Uz najavu zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima i poziva svim opozicionim političkim organizacijama, udruženjima građana i pokretima na saradnju, Koalicija “Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o… »
Nova koalicija u Nišu za predstojeće izbore
Radio sto plus 24.02.2024
Poslanica i potrpedsednica Izvršnog odbora Nove Demokratske stranke Srbije Slađana Miletić kazala je da su deklaraciju potpisali da bi na predstojećim izborima “vratili Niš Nišlijama”. “Aktuelna vlast donela je mnoge odluke na štetu grada i građana. Naša… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 58 povezanih

ECB ne menja kamatne stope, projekcija privrednog rasta revidirana sa 0,9 na 1,2 odsto
Biznis.rs pre 17 minutajoš 22 povezane

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 47 minutajoš 116 povezanih

Vlada Srbije usvojila – Minimalac od 1. januara 64.554 dinara
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana

Letonija zatvorila vazdušni prostor: Oglasio se ministar odbrane
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane