Povezane vesti
„Da li bi mi dozvolila da ti budem rob?“: Seka Aleksić dobila neobičnu ponudu, sve objavila na mrežama FOTO
Nova 25.02.2024
Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je dao neobičnu ponudu - da joj bude rob. Nepoznati muškarac je pitao pevačicu da li može nešto da je pita, a nakon što mu je Aleksićeva odgovorila: „Izvolite“, on joj je izneo svoju ponudu… »
"Da li bi mi dozvolila da ti budem lični sluga?!" Muškarac poslao ponudu Seki Aleksić, sve objavljeno javno: Diskretan sam...…
Kurir 25.02.2024
Muzička zvezda Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je nudio da joj bude rob, da bi naposletku celu prepisku podelila na X-u, nekadašnjem Tviteru. Naime, nepoznati muškarac je pitao Seku da li može nešto da je pita, a nakon što… »
Ponudio se da joj bude rob, garantovao diskreciju! Seka Aleksić objavila šok prepisku s muškarcem (30), nastao haos!
Mondo 25.02.2024
Seka Aleksić objavila poruku koju je dobila od jednog obožavatelja - sluge! Seka Aleksić objavila poruku koju je dobila od jednog obožavatelja - sluge! Pevačica Svetlana Seka Aleksić napravila je buru na društvenim mrežama nakon što je objavila poruku… »
Vesti dana »
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Ivanjici, Lučanima, Sjenici, Arilju
N1 Info pre 39 minutajoš 35 povezanih
GSP: zbog poledice od jutros izmenjeno više od 10 linija, trolejbus 21 ne saobraća
Politika pre 34 minutajoš 56 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Pojašnjenje situacije i pravdanje odluke: Evo zbog čega je poništen gol Holandije protiv Srbije
Nova pre 44 minutajoš 34 povezane