Повезане вести

„Да ли би ми дозволила да ти будем роб?“: Сека Алексић добила необичну понуду, све објавила на мрежама ФОТО

„Да ли би ми дозволила да ти будем роб?“: Сека Алексић добила необичну понуду, све објавила на мрежама ФОТО

Нова 25.02.2024
Сека Алексић је разменила неколико порука са мушкарцем који јој је дао необичну понуду - да јој буде роб. Непознати мушкарац је питао певачицу да ли може нешто да је пита, а након што му је Алексићева одговорила: „Изволите“, он… »
"Да ли би ми дозволила да ти будем лични слуга?!" Мушкарац послао понуду Секи Алексић, све објављено јавно: Дискретан сам...…

"Да ли би ми дозволила да ти будем лични слуга?!" Мушкарац послао понуду Секи Алексић, све објављено јавно: Дискретан сам...…

Курир 25.02.2024
Музичка звезда Сека Алексић је разменила неколико порука са мушкарцем који јој је нудио да јој буде роб, да би напослетку целу преписку поделила на КС-у, некадашњем Твитеру. Наиме, непознати мушкарац је питао Секу да ли може… »
Понудио се да јој буде роб, гарантовао дискрецију! Сека Алексић објавила шок преписку с мушкарцем (30), настао хаос!

Понудио се да јој буде роб, гарантовао дискрецију! Сека Алексић објавила шок преписку с мушкарцем (30), настао хаос!

Мондо 25.02.2024
Сека Алексић објавила поруку коју је добила од једног обожаватеља - слуге! Сека Алексић објавила поруку коју је добила од једног обожаватеља - слуге! Певачица Светлана Сека Алексић направила је буру на друштвеним мрежама након… »

Вести дана »