Повезане вести
„Да ли би ми дозволила да ти будем роб?“: Сека Алексић добила необичну понуду, све објавила на мрежама ФОТО
Нова 25.02.2024
Сека Алексић је разменила неколико порука са мушкарцем који јој је дао необичну понуду - да јој буде роб. Непознати мушкарац је питао певачицу да ли може нешто да је пита, а након што му је Алексићева одговорила: „Изволите“, он… »
"Да ли би ми дозволила да ти будем лични слуга?!" Мушкарац послао понуду Секи Алексић, све објављено јавно: Дискретан сам...…
Курир 25.02.2024
Музичка звезда Сека Алексић је разменила неколико порука са мушкарцем који јој је нудио да јој буде роб, да би напослетку целу преписку поделила на КС-у, некадашњем Твитеру. Наиме, непознати мушкарац је питао Секу да ли може… »
Понудио се да јој буде роб, гарантовао дискрецију! Сека Алексић објавила шок преписку с мушкарцем (30), настао хаос!
Мондо 25.02.2024
Сека Алексић објавила поруку коју је добила од једног обожаватеља - слуге! Сека Алексић објавила поруку коју је добила од једног обожаватеља - слуге! Певачица Светлана Сека Алексић направила је буру на друштвеним мрежама након… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): Да ли ће афере као што су Генералштаб, ТОК, РЕМ или притисак на медије бити довољне да убеде фон дер Лајен да је Србија на ЕУ путу
Глас Шумадије пре 27 минутајош 16 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 23 минутајош 19 повезаних