Povezane vesti
„Da li bi mi dozvolila da ti budem rob?“: Seka Aleksić dobila neobičnu ponudu, sve objavila na mrežama FOTO
Nova 25.02.2024
Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je dao neobičnu ponudu - da joj bude rob. Nepoznati muškarac je pitao pevačicu da li može nešto da je pita, a nakon što mu je Aleksićeva odgovorila: „Izvolite“, on joj je izneo svoju ponudu… »
"Da li bi mi dozvolila da ti budem lični sluga?!" Muškarac poslao ponudu Seki Aleksić, sve objavljeno javno: Diskretan sam...…
Kurir 25.02.2024
Muzička zvezda Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je nudio da joj bude rob, da bi naposletku celu prepisku podelila na X-u, nekadašnjem Tviteru. Naime, nepoznati muškarac je pitao Seku da li može nešto da je pita, a nakon što… »
Ponudio se da joj bude rob, garantovao diskreciju! Seka Aleksić objavila šok prepisku s muškarcem (30), nastao haos!
Mondo 25.02.2024
Seka Aleksić objavila poruku koju je dobila od jednog obožavatelja - sluge! Seka Aleksić objavila poruku koju je dobila od jednog obožavatelja - sluge! Pevačica Svetlana Seka Aleksić napravila je buru na društvenim mrežama nakon što je objavila poruku… »
Vesti dana »
Vanredna situacija ukinuta u još jednom mestu u Srbiji! Nema više opasnosti od poplava
Telegraf pre 2 satajoš 48 povezanih
Odbor za pravosuđe podržao set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
Euronews pre 49 minutajoš 24 povezane
Predsednik Srbije čestitao praznik Srpska trobojka leprša na jednoj od najvećih svetskih građevina! Vučić: Slavlje delimo sa prijateljima
Dnevnik pre 14 minutajoš 36 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 2 satajoš 44 povezane