Povezane vesti
Nisam se ni oporavio, a već su me saslušali! Morao sam na poligraf Stefan u masakru izgubio 2 brata, a sad prolazi kroz agoniju…
Kurir 25.02.2024
"Nisam mogao više da izdržim, morao sam da je tužim", ovim rečima Stefan Marković, koji je izgubio dva brata u stravičnom masakru 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona, a koji se već devet meseci suočava sa lažnim prijavama i proganjanjem od strane… »
Izgubio je dvojicu braće, a sada ga proganja ubicina majka: Stefan ispričao kakvu agoniju prolazi mesecima nakon masakra u…
Blic 25.02.2024
"Nisam mogao više da izdržim, morao sam da je tužim", ovim rečima za "Blic" Stefan Marković, koji je izgubio dva brata u stravičnom masakru 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona, a koji se već devet meseci suočava sa lažnim prijavama i proganjanjem od… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 7 satijoš 29 povezanih

Grobari zagrmeli na tviteru: Brutalna paljba po sudiji i Đurđeviću: Ukopali nas!
Kurir pre 18 minutajoš 153 povezane

"Milijarde dolara se slivaju u SAD": Više od 70 zemalja širom sveta plaća Trampove carine VIDEO
B92 pre 3 satajoš 61 povezana