Повезане вести

Сви мисле да има савршено тело, али Николију ово тера у очај

Сви мисле да има савршено тело, али Николију ово тера у очај

Свет & Скандал 25.02.2024
Николија Јовановић естетске операције никада није крила Певачица Николија Јовановић никада није крила да се за њен изглед није баш у потпуности побринула мајка природа, те да је нешто дело пластичног хирурга. Ћерка Весне… »
Николија - некад и САД! Певачица кориговала све што јој се не допада! Многи је неће препознати! Трансформација

Николија - некад и САД! Певачица кориговала све што јој се не допада! Многи је неће препознати! Трансформација

Курир 25.02.2024
Николија Јовановић пажњу медија је привукла као ћерка фолк звезде Весне Змијанац, а веома брзо изборила се за своје место под сунцем. Ипак, кад је 2011. године почела да крчи свој музички пут, млада певачица изгледала је знатно… »
"Била сам равна к'о даска" Пре 13 година изгледала скроз другачије - радила груди, усне, зубе и нос, па се покајала!

"Била сам равна к'о даска" Пре 13 година изгледала скроз другачије - радила груди, усне, зубе и нос, па се покајала!

Мондо 25.02.2024
Николија Јовановић је на друштвеној мрежи открила све естетске интервенције које је имала. Николија Јовановић је на друштвеној мрежи открила све естетске интервенције које је имала Певачица Николија Јовановић, ћерка Весне… »
"Била сам равна као даска": Овако је Николија Јовановић изгледала пре свих операција, променила лични опис - Због једне…

"Била сам равна као даска": Овако је Николија Јовановић изгледала пре свих операција, променила лични опис - Због једне…

Блиц 25.02.2024
Певачица Николија Јовановић сматра се једном од "модних икона" на домаћој јавној сцени, а пажњу медија је привукла као ћерка фолк звезде Весне Змијанац, а веома брзо изборила се за своје место под естрадним небом. Она је пре 13… »

Вести дана »