Povezane vesti

Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest: Čestitke stižu sa svih strana

Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest: Čestitke stižu sa svih strana

Svet & Skandal 25.02.2024
Dečko Tanje Savić proslavio rođendan Tanja Savić proteklih nekoliko meseci uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. S obzirom na to da sa svojim pratiocima na Instagramu rado deli fotografije trenutaka provedenih sa dečkom, pevačica je sinoć… »
Tanja Savić zbog dečka prekinula nastup: Poslala mu emotivnu poruku FOTO

Tanja Savić zbog dečka prekinula nastup: Poslala mu emotivnu poruku FOTO

Nova 25.02.2024
Pevačica Tanja Savić u skladnoj je vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio rođendan. Tanja Savić je imala nastup koji je prekinula i pred svima svom izabraniku čestitala ovaj bitan dan. „Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj… »
(Foto): Tanja Savić zbog dečka pilota prekinula nastup, obratila mu se emotivnim rečima: "Ljubavi moja"! Usledilo slavlje, on…

(Foto): Tanja Savić zbog dečka pilota prekinula nastup, obratila mu se emotivnim rečima: "Ljubavi moja"! Usledilo slavlje, on…

Blic 25.02.2024
Pevačica Tanja Savić u skladnoj je vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio rođendan. Tanja Savić je imala nastup koji je prekinula i pred svima svom izabraniku čestitala ovaj bitan dan. - Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj… »

Vesti dana »