Povezane vesti
Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest: Čestitke stižu sa svih strana
Svet & Skandal 25.02.2024
Dečko Tanje Savić proslavio rođendan Tanja Savić proteklih nekoliko meseci uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. S obzirom na to da sa svojim pratiocima na Instagramu rado deli fotografije trenutaka provedenih sa dečkom, pevačica… »
Tanja Savić zbog dečka prekinula nastup: Poslala mu emotivnu poruku FOTO
Nova 25.02.2024
Pevačica Tanja Savić u skladnoj je vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio rođendan. Tanja Savić je imala nastup koji je prekinula i pred svima svom izabraniku čestitala ovaj bitan dan. „Želim da čestitam jednoj mojoj… »
Tanja Savić zbog dečka pilota prekinula nastup! Obratila mu se emotivnim rečima, pa usledilo veselje, on sve objavio (foto)
Kurir 25.02.2024
Tanja Savić je u skladnoj je vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio rođendan. Pevačica je imala nastup koji je prekinula i pred svima svom izabraniku čestitala ovaj bitan dan. - Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj… »
(Foto): Tanja Savić zbog dečka pilota prekinula nastup, obratila mu se emotivnim rečima: "Ljubavi moja"! Usledilo slavlje…
Blic 25.02.2024
Pevačica Tanja Savić u skladnoj je vezi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem koji je juče proslavio rođendan. Tanja Savić je imala nastup koji je prekinula i pred svima svom izabraniku čestitala ovaj bitan dan. - Želim da čestitam jednoj mojoj… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu do 20. novembra – i sve ovo nas čeka u samo nedelju dana
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra, sudsko veće odbilo sve predloge za nova saslušanja
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić sa Orbanom u Budimpešti, sednica Saveta za stratešku saradnju
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 20 povezanih