Повезане вести

Партизан може да остане без стадиона! - Мијаиловић: Под хипотеком је због дуга за порез

Партизан може да остане без стадиона! - Мијаиловић: Под хипотеком је због дуга за порез

Спортски журнал 25.02.2024
Милорад Вучелић је ставио хипотеку на име пореза 11,7 милиона због дугова у ФК Партизан - навео је први човек ЈСД Остоја Мијаиловић. Много тежа ситуација у Партизану од пореза у Кошаркашком клубу је ситуација са Фудбалским… »
Партизан губи стадион због дуга за порез држави?

Партизан губи стадион због дуга за порез држави?

Спорт клуб 25.02.2024
Председник КК Партизан и први човек Југословенског спортског друштва црно-белих у интервјуу за ТВ Прва, причао је и о стању у фудбалском клубу ове секције. „Много тежа ситуација у Партизану од пореза у кошаркашком клубу је… »
Остоја Мијаиловић отворено Партизан и Црвена звезда не треба да се "препуцавају"

Остоја Мијаиловић отворено Партизан и Црвена звезда не треба да се "препуцавају"

Дневник 25.02.2024
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић отворено о свему. Први човек "парног ваљка" дотакао се финала Купа Радивоја Кораћа, у којем је Црвена звезда трећи пут заредом савладала Партизан. Међутим, након утакмице… »
Остоја Мијаиловић: Држава нас је подржала и хвала јој на томе, не интересује ме колико је давала другима

Остоја Мијаиловић: Држава нас је подржала и хвала јој на томе, не интересује ме колико је давала другима

Спортски журнал 25.02.2024
Први човек црно-белих гостовао је на ТВ Прва. Финасирање вечитих ривала од стране државе, тема која је увек занимљива, а која је поново постала актуелна након финала Купа Радивоја Кораћа. Данас је о томе гостујући на ТВ Прва… »
Мијаиловић: ''Питају ме што сам рекао да нападамо Ф4! Па, нисам ја будала...''

Мијаиловић: ''Питају ме што сам рекао да нападамо Ф4! Па, нисам ја будала...''

Спортске.нет 25.02.2024
Тек пред крај гостовања у Јутрарњем програму ТВ Прва, председник Партизана Остоја Мијаиловић је добио питање о учинку екипе на терену и амбицијама и могућностима до краја сезоне. Та тема га је обрадовала, иако резултати за… »
На ред је дошао и порески дуг - Шта ће бити са Партизановим стадионом?

На ред је дошао и порески дуг - Шта ће бити са Партизановим стадионом?

Спортске.нет 25.02.2024
Током јутрошњег гостовања Остоје Мијаиловића на ТВ Прва, неизбежно питање је било колико КК Партизан дугује на име пореза. И на ту тему је изнео конкретне бројке, као и план измирења дуга. ''Наравно, дугујемо још 3.4 милиона… »
Остоја: ''Овде је најдебљи крај извукла Звезда. Нико није ни причао како је освојила Куп. Ја знам каква је то радост''

Остоја: ''Овде је најдебљи крај извукла Звезда. Нико није ни причао како је освојила Куп. Ја знам каква је то радост''

Спортске.нет 25.02.2024
У наставку свог јутрошњег гостовања на ТВ Прва, председник Партизана се поново вратио на 2017. годину и тадађњу катастрофалну финансијску ситуацију у Партизану, када је он тек дошао на чело клуба. ''Шта би се десило да се… »
Мијаиловић изнео све бројке: ''Држава је овај пројекат подржала и не интересује ме колико је давала другима''

Мијаиловић изнео све бројке: ''Држава је овај пројекат подржала и не интересује ме колико је давала другима''

Спортске.нет 25.02.2024
Повод за његово гостовање биле су недавне изјаве тренера Жељка Обрадовића после пораза Партизана у финалу Купа Радивоја Кораћа од Црвене звезде, када је јавно позвао челнике клуба да изађу да подацима и објасне да ли је… »
Мијаиловић открио колико је држава помогла Партизану: Дотакао се и дуговања за порез!

Мијаиловић открио колико је држава помогла Партизану: Дотакао се и дуговања за порез!

Хот спорт 25.02.2024
‘На крају се није причало о утакмици, а најдебљи крај је извукла Црвена звезда о чијој се победи није причао.’ Први човек ‘црно-белих’, Остоја Мијаиловић био је гост јутарњег програма ТВ Прва где је говорио о прозивкама… »
Први човек Партизана: ‘Не памтим да је нека власт више улагала у спорт!’

Први човек Партизана: ‘Не памтим да је нека власт више улагала у спорт!’

Хот спорт 25.02.2024
‘Са трибина не вређају сви, већ један део наших навијаћа.’ Председник Партизана, Остоја Мијаиловић гостовао је на ТВ Прва у јутарњем програму где је говорио о актуелним темама. Истакао да се не треба превише радовати када се… »

Вести дана »