Povezane vesti
Partizan može da ostane bez stadiona! - Mijailović: Pod hipotekom je zbog duga za porez
Sportski žurnal 25.02.2024
Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan - naveo je prvi čovek JSD Ostoja Mijailović. Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u Košarkaškom klubu je situacija sa Fudbalskim klubom. - Kao predsednik JSD… »
Partizan gubi stadion zbog duga za porez državi?
Sport klub 25.02.2024
Predsednik KK Partizan i prvi čovek Jugoslovenskog sportskog društva crno-belih u intervjuu za TV Prva, pričao je i o stanju u fudbalskom klubu ove sekcije. „Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u košarkaškom klubu je situacija sa fudbalskim… »
Ostoja Mijailović otvoreno Partizan i Crvena zvezda ne treba da se "prepucavaju"
Dnevnik 25.02.2024
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otvoreno o svemu. Prvi čovek "parnog valjka" dotakao se finala Kupa Radivoja Koraća, u kojem je Crvena zvezda treći put zaredom savladala Partizan. Međutim, nakon utakmice, mnogo se više pričalo o… »
Ostoja Mijailović: Država nas je podržala i hvala joj na tome, ne interesuje me koliko je davala drugima
Sportski žurnal 25.02.2024
Prvi čovek crno-belih gostovao je na TV Prva. Finasiranje večitih rivala od strane države, tema koja je uvek zanimljiva, a koja je ponovo postala aktuelna nakon finala Kupa Radivoja Koraća. Danas je o tome gostujući na TV Prva govorio Ostoja Mijailović… »
Mijailović: ''Pitaju me što sam rekao da napadamo F4! Pa, nisam ja budala...''
Sportske.net 25.02.2024
Tek pred kraj gostovanja u Jutrarnjem programu TV Prva, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je dobio pitanje o učinku ekipe na terenu i ambicijama i mogućnostima do kraja sezone. Ta tema ga je obradovala, iako rezultati za sada bnisu na nivou… »
Na red je došao i poreski dug - Šta će biti sa Partizanovim stadionom?
Sportske.net 25.02.2024
Tokom jutrošnjeg gostovanja Ostoje Mijailovića na TV Prva, neizbežno pitanje je bilo koliko KK Partizan duguje na ime poreza. I na tu temu je izneo konkretne brojke, kao i plan izmirenja duga. ''Naravno, dugujemo još 3.4 miliona. Dakle, 2023. godine, 19… »
Ostoja: ''Ovde je najdeblji kraj izvukla Zvezda. Niko nije ni pričao kako je osvojila Kup. Ja znam kakva je to radost''
Sportske.net 25.02.2024
U nastavku svog jutrošnjeg gostovanja na TV Prva, predsednik Partizana se ponovo vratio na 2017. godinu i tadađnju katastrofalnu finansijsku situaciju u Partizanu, kada je on tek došao na čelo kluba. ''Šta bi se desilo da se Partizan ugasio? Da ja nisam… »
Mijailović izneo sve brojke: ''Država je ovaj projekat podržala i ne interesuje me koliko je davala drugima''
Sportske.net 25.02.2024
Povod za njegovo gostovanje bile su nedavne izjave trenera Željka Obradovića posle poraza Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, kada je javno pozvao čelnike kluba da izađu da podacima i objasne da li je Partizan ''državni projekat ili… »
Mijailović otkrio koliko je država pomogla Partizanu: Dotakao se i dugovanja za porez!
Hot sport 25.02.2024
‘Na kraju se nije pričalo o utakmici, a najdeblji kraj je izvukla Crvena zvezda o čijoj se pobedi nije pričao.’ Prvi čovek ‘crno-belih’, Ostoja Mijailović bio je gost jutarnjeg programa TV Prva gde je govorio o prozivkama navijača na račun predsednika… »
Prvi čovek Partizana: ‘Ne pamtim da je neka vlast više ulagala u sport!’
Hot sport 25.02.2024
‘Sa tribina ne vređaju svi, već jedan deo naših navijaća.’ Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović gostovao je na TV Prva u jutarnjem programu gde je govorio o aktuelnim temama. Istakao da se ne treba previše radovati kada se pobeđuje niti prevište… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 5 satijoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 19 minutajoš 35 povezanih

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 49 minutajoš 37 povezanih

Vučić sa Juseinom Boltom: Želimo da Expo bude najveća manifestacija, menjamo lice Srbije (foto)
Blic pre 24 minutajoš 69 povezanih