Povezane vesti

Partizan može da ostane bez stadiona! - Mijailović: Pod hipotekom je zbog duga za porez

Partizan može da ostane bez stadiona! - Mijailović: Pod hipotekom je zbog duga za porez

Sportski žurnal 25.02.2024
Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan - naveo je prvi čovek JSD Ostoja Mijailović. Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u Košarkaškom klubu je situacija sa Fudbalskim klubom. - Kao predsednik… »
Partizan gubi stadion zbog duga za porez državi?

Partizan gubi stadion zbog duga za porez državi?

Sport klub 25.02.2024
Predsednik KK Partizan i prvi čovek Jugoslovenskog sportskog društva crno-belih u intervjuu za TV Prva, pričao je i o stanju u fudbalskom klubu ove sekcije. „Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u košarkaškom klubu je situacija sa fudbalskim… »
Ostoja Mijailović otvoreno Partizan i Crvena zvezda ne treba da se "prepucavaju"

Ostoja Mijailović otvoreno Partizan i Crvena zvezda ne treba da se "prepucavaju"

Dnevnik 25.02.2024
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otvoreno o svemu. Prvi čovek "parnog valjka" dotakao se finala Kupa Radivoja Koraća, u kojem je Crvena zvezda treći put zaredom savladala Partizan. Međutim, nakon utakmice, mnogo se više… »
Ostoja Mijailović: Država nas je podržala i hvala joj na tome, ne interesuje me koliko je davala drugima

Ostoja Mijailović: Država nas je podržala i hvala joj na tome, ne interesuje me koliko je davala drugima

Sportski žurnal 25.02.2024
Prvi čovek crno-belih gostovao je na TV Prva. Finasiranje večitih rivala od strane države, tema koja je uvek zanimljiva, a koja je ponovo postala aktuelna nakon finala Kupa Radivoja Koraća. Danas je o tome gostujući na TV Prva govorio Ostoja… »
Na red je došao i poreski dug - Šta će biti sa Partizanovim stadionom?

Na red je došao i poreski dug - Šta će biti sa Partizanovim stadionom?

Sportske.net 25.02.2024
Tokom jutrošnjeg gostovanja Ostoje Mijailovića na TV Prva, neizbežno pitanje je bilo koliko KK Partizan duguje na ime poreza. I na tu temu je izneo konkretne brojke, kao i plan izmirenja duga. ''Naravno, dugujemo još 3.4 miliona. Dakle, 2023. godine… »
Mijailović: ''Pitaju me što sam rekao da napadamo F4! Pa, nisam ja budala...''

Mijailović: ''Pitaju me što sam rekao da napadamo F4! Pa, nisam ja budala...''

Sportske.net 25.02.2024
Tek pred kraj gostovanja u Jutrarnjem programu TV Prva, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je dobio pitanje o učinku ekipe na terenu i ambicijama i mogućnostima do kraja sezone. Ta tema ga je obradovala, iako rezultati za sada bnisu na nivou… »
Mijailović izneo sve brojke: ''Država je ovaj projekat podržala i ne interesuje me koliko je davala drugima''

Mijailović izneo sve brojke: ''Država je ovaj projekat podržala i ne interesuje me koliko je davala drugima''

Sportske.net 25.02.2024
Povod za njegovo gostovanje bile su nedavne izjave trenera Željka Obradovića posle poraza Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, kada je javno pozvao čelnike kluba da izađu da podacima i objasne da li je Partizan ''državni… »
Ostoja: ''Ovde je najdeblji kraj izvukla Zvezda. Niko nije ni pričao kako je osvojila Kup. Ja znam kakva je to radost''

Ostoja: ''Ovde je najdeblji kraj izvukla Zvezda. Niko nije ni pričao kako je osvojila Kup. Ja znam kakva je to radost''

Sportske.net 25.02.2024
U nastavku svog jutrošnjeg gostovanja na TV Prva, predsednik Partizana se ponovo vratio na 2017. godinu i tadađnju katastrofalnu finansijsku situaciju u Partizanu, kada je on tek došao na čelo kluba. ''Šta bi se desilo da se Partizan ugasio? Da ja… »
Prvi čovek Partizana: ‘Ne pamtim da je neka vlast više ulagala u sport!’

Prvi čovek Partizana: ‘Ne pamtim da je neka vlast više ulagala u sport!’

Hot sport 25.02.2024
‘Sa tribina ne vređaju svi, već jedan deo naših navijaća.’ Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović gostovao je na TV Prva u jutarnjem programu gde je govorio o aktuelnim temama. Istakao da se ne treba previše radovati kada se pobeđuje niti… »
Mijailović otkrio koliko je država pomogla Partizanu: Dotakao se i dugovanja za porez!

Mijailović otkrio koliko je država pomogla Partizanu: Dotakao se i dugovanja za porez!

Hot sport 25.02.2024
‘Na kraju se nije pričalo o utakmici, a najdeblji kraj je izvukla Crvena zvezda o čijoj se pobedi nije pričao.’ Prvi čovek ‘crno-belih’, Ostoja Mijailović bio je gost jutarnjeg programa TV Prva gde je govorio o prozivkama navijača na račun… »

Vesti dana »