Povezane vesti

Zvezdin fudbaler Ognjen Mimović ispunio dečački san: Maštarija pretočena u javu

Zvezdin fudbaler Ognjen Mimović ispunio dečački san: Maštarija pretočena u javu

Dnevnik 25.02.2024
Debitovao je talentovani defanzivac Ognjen Mimović za seniorski tim Crvene zvezde u sigurnom trijumfu nad Čukaričkim (3:0), čime su maštarije jednog dečaka pretočene u najlepšu javu. Našao se u startnoj postavi za duel s "brđanima", dobio lepu… »
Mimović: Oduvek je bio san da debitujem za Zvezdu na Marakani

Mimović: Oduvek je bio san da debitujem za Zvezdu na Marakani

Sportski žurnal 25.02.2024
Crvena zvezda je juče na svom terenu pobedila Čukarički 3:0 u 22. kolu Super lige Srbije. Mimović je na ovom meču debitovao za šampiona Srbije. Mladi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović izjavio je danas da mu se ostvario san da debituje za prvi… »
Mimović posle debija za Zvezdu: ‘o ovome sam maštao!’

Mimović posle debija za Zvezdu: ‘o ovome sam maštao!’

Hot sport 25.02.2024
Nadam se da je ovo jedna od mnogih utakmica koje me čekaju u ‘crveno-belom’ dresu. Fudbaleri Crvene zvezde juče su pobedili Čukarički rezultatom 3:0 u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Ovaj meč je bio poseban za mladog beka Ognjena… »
Mimović: "Debi na 'Marakani' je nešto najlepše"

Mimović: "Debi na 'Marakani' je nešto najlepše"

Sportske.net 25.02.2024
Vladan Milojević je iskoristio priliku da u ubedljivoj pobedi nad Čukaričkim 3:0 pruži šansu mladom Ognjenu Mimoviću. Debitant u prvom timu Crvene zvezde je posle meča istakao o ovom trenutku mašta od prvog dana svog bavljenja fudbalom. "Od prvog… »
Zvezdin novi biser nakon debija: Sanjao sam da igram na "Marakani", osvojićemo duplu krunu

Zvezdin novi biser nakon debija: Sanjao sam da igram na "Marakani", osvojićemo duplu krunu

Večernje novosti 25.02.2024
DEBITOVAO je talentovani defanzivac Ognjen Mimović za seniorski tim Crvene zvezde u trijumfu nad Čukaričkim rezultatom 3:0, čime se nastavio trenid talentovanih igrača Omladinske škole crveno-velih kojima se ostvario najveći san. FOTO: M… »

Vesti dana »