Povezane vesti

Dušanka iz Severne Mitrovice ima penziju ali džaba kad ne može da je digne Jedva sastavljam kraj sa krajem ali to je…

Dušanka iz Severne Mitrovice ima penziju ali džaba kad ne može da je digne Jedva sastavljam kraj sa krajem ali to je…

Kurir 25.02.2024
Nisam pokušavala da podignem penziju zato što me bole noge, imam nizak pritisak i ne pokušavam uopšte da čekam, nego ćerka ode, čeka po dva-tri sata, nekad primi 10 ili15 hiljada, pa rasporediš to... Višednevne gužve ispred Banke Poštanske… »
"Nisam ni pokušavala da podignem penziju jer me bole noge": Penzionerka iz Severne Mitrovice: Jedva sastavljam kraj sa krajem…

"Nisam ni pokušavala da podignem penziju jer me bole noge": Penzionerka iz Severne Mitrovice: Jedva sastavljam kraj sa krajem…

Blic 25.02.2024
Višednevne gužve ispred Banke Poštanske štedionice, dnevna ograničenja za podizanje gotovine na 10.000 dinara i prazni bankomati su samo neke od posledica uredbe Centralne Banke Kosova koja je od 1. februara zabranila dinar. Penzionerka Dušanka… »
"Hoće da nas izgladnjuju" Dušanka iz Severne Mitrovice je slika i prilika patnje starih i bolesnih na KiM, njena poruka kida…

"Hoće da nas izgladnjuju" Dušanka iz Severne Mitrovice je slika i prilika patnje starih i bolesnih na KiM, njena poruka kida…

Alo 25.02.2024
Višednevne gužve ispred Banke Poštanske štedionice, dnevna ograničenja za podizanje gotovine na 10.000 dinara i prazni bankomati su samo neke od posledica uredbe tzv. Centralne Banke Kosova koja je od 1. februara zabranila dinar. Penzionerka Dušanka… »
Kurti: Pritisak zbog Uredbe CBK počeo nakon što je Vučić alarmirao međunarodnu zajednicu

Kurti: Pritisak zbog Uredbe CBK počeo nakon što je Vučić alarmirao međunarodnu zajednicu

Danas 24.02.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da nije bio upoznat da će Centralna banka Kosova doneti uredbu u vezi sa zabranom dinara i da je pritisak na njega počeo kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić alarmirao međunarodnu zajednicu da će… »

Vesti dana »