Povezane vesti
Rastanak s mojom Grčkom
Politika 25.02.2024
Na kraju osmogodišnjeg mandata u Atini srpski ambasador za nedeljno izdanje najpoznatijeg grčkog lista „Katimerini“ piše o zemlji i narodu koje je zavoleo. Otkako sam kao srpski ambasador stigao u Atinu u Grčkoj je tri puta biran parlament… »
Srpski ambasador piše o osmogodišnjem mandatu u Grčkoj: Emotivan oproštaj Dušana Spasojevića od zemlje koju je zavoleo
Blic 25.02.2024
Na kraju osmogodišnjeg mandata u Atini srpski ambasador Dušan Spasojević za nedeljno izdanje „Katimerinija“ piše o zemlji i narodu koje je zavoleo. - Otkako sam kao srpski ambasador stigao u Atinu u Grčkoj je tri puta biran parlament. Promenila… »
Srpski ambasador piše o osmogodišnjem mandatu u Grčkoj: Emotivan oproštaj Dušana Spasojevića od zemlje koju je zavoleo
Blic 25.02.2024
Na kraju osmogodišnjeg mandata u Atini srpski ambasador Dušan Spasojević za nedeljno izdanje „Katimerinija“ piše o zemlji i narodu koje je zavoleo. - Otkako sam kao srpski ambasador stigao u Atinu u Grčkoj je tri puta biran parlament. Promenila… »
Rastanak s mojom Grčkom i gostoprimstvom jačim od briselskih propisa
RTS 25.02.2024
Na kraju osmogodišnjeg mandata u Atini ambasador Srbije u Grčkoj, Dušan Spasojević, za nedeljno izdanje „Katimerinija“ piše o zemlji i narodu koje je zavoleo, o običajima koje Evropljani često ne razumeju, gostoprimstvu kojem se Srbi dive i o… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 2 satajoš 67 povezanih
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 15 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 4 satijoš 24 povezane