Повезане вести

„Психички ме је злостављао, дуго је трајало“: Оља Црногорац проговорила о проблемима које је имала с бившим

„Психички ме је злостављао, дуго је трајало“: Оља Црногорац проговорила о проблемима које је имала с бившим

Нова 25.02.2024
Некадашња водитељка Оља Црногорац објаснила је и како се извукла из токсичног односа Оља Црногорац на друштвеним мрежама често дели детаље из своје свакодневице, али и савете женама које пролазе кроз сличне или исте… »
"Нико више не може да ме: З****ава" Оља Црногорац открила детаље о бившем: "Психички ме је злостављао, била сам глупа, на…

"Нико више не може да ме: З****ава" Оља Црногорац открила детаље о бившем: "Психички ме је злостављао, била сам глупа, на…

Блиц 25.02.2024
Бивша водитељка Оља Црногорац веома је активна на друштвеним мрежама где дели моменте из свог свакодневног живота, али и савете женама које пролазе кроз исте ситуације као и она. Оља Црногорац је сада објавила снимак на свом… »
"Неће мене нико да за**бава" Оља проговорила о бившем дечку - Све моје другарице му биле олоши, марш! (видео)

"Неће мене нико да за**бава" Оља проговорила о бившем дечку - Све моје другарице му биле олоши, марш! (видео)

Мондо 25.02.2024
Оља Црногорац открила детаље из бивше везе. Оља Црногорац открила детаље из бивше везе Бивша водитељка, сада креаторка Оља Црногорац, објавила је видео на Инстаграму у којем је открила детаље из своје бивше везе. Оља је… »

Вести дана »