Povezane vesti

„Psihički me je zlostavljao, dugo je trajalo“: Olja Crnogorac progovorila o problemima koje je imala s bivšim

„Psihički me je zlostavljao, dugo je trajalo“: Olja Crnogorac progovorila o problemima koje je imala s bivšim

Nova 25.02.2024
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac objasnila je i kako se izvukla iz toksičnog odnosa Olja Crnogorac na društvenim mrežama često deli detalje iz svoje svakodnevice, ali i savete ženama koje prolaze kroz slične ili iste situacije kao i ona. Ovoga… »
"Niko više ne može da me: Z****ava" Olja Crnogorac otkrila detalje o bivšem: "Psihički me je zlostavljao, bila sam glupa…

"Niko više ne može da me: Z****ava" Olja Crnogorac otkrila detalje o bivšem: "Psihički me je zlostavljao, bila sam glupa…

Blic 25.02.2024
Bivša voditeljka Olja Crnogorac veoma je aktivna na društvenim mrežama gde deli momente iz svog svakodnevnog života, ali i savete ženama koje prolaze kroz iste situacije kao i ona. Olja Crnogorac je sada objavila snimak na svom Instagram profilu na… »
"Neće mene niko da za**bava" Olja progovorila o bivšem dečku - Sve moje drugarice mu bile ološi, marš! (video)

"Neće mene niko da za**bava" Olja progovorila o bivšem dečku - Sve moje drugarice mu bile ološi, marš! (video)

Mondo 25.02.2024
Olja Crnogorac otkrila detalje iz bivše veze. Olja Crnogorac otkrila detalje iz bivše veze Bivša voditeljka, sada kreatorka Olja Crnogorac, objavila je video na Instagramu u kojem je otkrila detalje iz svoje bivše veze. Olja je otkrila da ju je… »

Vesti dana »