Povezane vesti
Jovana Jeremić ronila suze u Jutarnjem: Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: "Htela sam da moja ćerka ima oca kojeg…
Blic 25.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu Ukraden koja je pričala o svom životu kao nikada do sada, ali i o razvodu sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom. Pevačica je toliko otvorila dušu da je Jovana na kraju ronila… »
Jovana Jeremić grcala u jutarnjem! Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: Suza suzu stiže! Evo ko ju je rasplakao
Kurir 25.02.2024
Jovane Jeremić ugostila je u svojoj emisiji proslavljenu pevačicu Nedu Ukraden koja je prvenstveno najavila koncert u MTS Dvorani, 14.marta, ali i progovorila o privatnom životu. Ona se u jednom trenutku dotakla razvoda i koliko je pomagala i poštovala… »
"Ja sam jedina žena koja je mužu ostavila stan posle razvoda" Pevačica šokirala voditeljku, ona se rasplakala u programu
Mondo 25.02.2024
Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače. Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu Ukraden koja je… »
Vesti dana »
Sve je spremno: Poznata satnica finalizacije sporazuma Amerike i Irana
Večernje novosti pre 48 minutajoš 32 povezane
Hrvatska policija: Na Hvaru uhapšena grupa od 14 ljudi zbog planiranja napada na dvojicu sezonaca iz Srbije
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 28 minutajoš 42 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Pravo u centar pre 3 satajoš 18 povezanih