Povezane vesti
Jovana Jeremić ronila suze u Jutarnjem: Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: "Htela sam da moja ćerka ima oca kojeg…
Blic 25.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu Ukraden koja je pričala o svom životu kao nikada do sada, ali i o razvodu sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom. Pevačica je toliko otvorila dušu da je Jovana na kraju… »
"Ja sam jedina žena koja je mužu ostavila stan posle razvoda" Pevačica šokirala voditeljku, ona se rasplakala u programu
Mondo 25.02.2024
Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače. Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu… »
Jovana Jeremić grcala u jutarnjem! Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: Suza suzu stiže! Evo ko ju je rasplakao
Kurir 25.02.2024
Jovane Jeremić ugostila je u svojoj emisiji proslavljenu pevačicu Nedu Ukraden koja je prvenstveno najavila koncert u MTS Dvorani, 14.marta, ali i progovorila o privatnom životu. Ona se u jednom trenutku dotakla razvoda i koliko je pomagala i… »
Vesti dana »
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadnika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 90 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 4 satijoš 87 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 11 satijoš 36 povezanih