Povezane vesti

Jovana Jeremić ronila suze u Jutarnjem: Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: "Htela sam da moja ćerka ima oca kojeg…

Jovana Jeremić ronila suze u Jutarnjem: Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: "Htela sam da moja ćerka ima oca kojeg…

Blic 25.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu Ukraden koja je pričala o svom životu kao nikada do sada, ali i o razvodu sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom. Pevačica je toliko otvorila dušu da je Jovana na kraju… »
"Ja sam jedina žena koja je mužu ostavila stan posle razvoda" Pevačica šokirala voditeljku, ona se rasplakala u programu

"Ja sam jedina žena koja je mužu ostavila stan posle razvoda" Pevačica šokirala voditeljku, ona se rasplakala u programu

Mondo 25.02.2024
Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače. Neda Ukraden progovorila o razvodu od bivšeg muža, Jovana Jeremić počela da plače Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu pevačicu Nedu… »
Jovana Jeremić grcala u jutarnjem! Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: Suza suzu stiže! Evo ko ju je rasplakao

Jovana Jeremić grcala u jutarnjem! Voditeljka se slomila zbog priče o razvodu: Suza suzu stiže! Evo ko ju je rasplakao

Kurir 25.02.2024
Jovane Jeremić ugostila je u svojoj emisiji proslavljenu pevačicu Nedu Ukraden koja je prvenstveno najavila koncert u MTS Dvorani, 14.marta, ali i progovorila o privatnom životu. Ona se u jednom trenutku dotakla razvoda i koliko je pomagala i… »

Vesti dana »