Повезане вести

Јована Јеремић ронила сузе у Јутарњем: Водитељка се сломила због приче о разводу: "Хтела сам да моја ћерка има оца којег…

Јована Јеремић ронила сузе у Јутарњем: Водитељка се сломила због приче о разводу: "Хтела сам да моја ћерка има оца којег…

Блиц 25.02.2024
Водитељка Јована Јеремић угостила је у Јутарњем програму певачицу Неду Украден која је причала о свом животу као никада до сада, али и о разводу са прослављеним редитељем Миланом Билбијом. Певачица је толико отворила душу да… »
Јована Јеремић грцала у јутарњем! Водитељка се сломила због приче о разводу: Суза сузу стиже! Ево ко ју је расплакао

Јована Јеремић грцала у јутарњем! Водитељка се сломила због приче о разводу: Суза сузу стиже! Ево ко ју је расплакао

Курир 25.02.2024
Јоване Јеремић угостила је у својој емисији прослављену певачицу Неду Украден која је првенствено најавила концерт у МТС Дворани, 14.марта, али и проговорила о приватном животу. Она се у једном тренутку дотакла развода и колико… »
"Ја сам једина жена која је мужу оставила стан после развода" Певачица шокирала водитељку, она се расплакала у програму

"Ја сам једина жена која је мужу оставила стан после развода" Певачица шокирала водитељку, она се расплакала у програму

Мондо 25.02.2024
Неда Украден проговорила о разводу од бившег мужа, Јована Јеремић почела да плаче. Неда Украден проговорила о разводу од бившег мужа, Јована Јеремић почела да плаче Водитељка Јована Јеремић угостила је у Јутарњем програму… »

Вести дана »