Povezane vesti
Kažu da falšira i loše peva! Barbara pecnula Jami i otkrila da li je zanimaju žene: Neću da joj dajem reklamu
Mondo 25.02.2024
Barbara Bobak otkrila je zašto je odlučila da smanji broj nastupa, pojasnila svoji izjavu iz koje su mnogi zaključili da je privlače žene, ali i "pecnula" koleginicu Jasnu Milenković Jami. Barbara Bobak otkrila je zašto je odlučila da smanji broj… »
Barbara Bobak šokira: Smanjila sam broj nastupa, ljudi ne zaslužuju moj falš u tolikoj meri! A evo i zašto je ne zanimaju…
Kurir 25.02.2024
Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji, a tom prilikom se osvrnula i na sve češće komentare da jako loše peva uživo i da se na brojnim snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama čuje da joj je pukao glas. - Kad… »
Vesti dana »
U Šapcu nevreme rušilo drveće, vetar nosio sve pred sobom, padao grad: Na ulici završila i antena
Telegraf pre 3 minutajoš 31 povezana
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 3 satajoš 43 povezane
"Srušila se kao kartonska kutija" Detalji katastrofe u Atini: Uhapšeno pet osoba zbog urušavanja zgrade, u toku je spasilačka operacija (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih
Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
Politika pre 3 minutajoš 50 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih