Povezane vesti
Sofija Šašić prvi put priznala svoje privatne tajne! Otkrila kakve su joj bile veze, trajale godinama, a ovo je uvek radila
Kurir 25.02.2024
Ćerka pevača Željka Šašića, Sofija Šašić progovorila je o svom životu i odnosu sa ocem. - Moj tata misli da sam u potpuno nekom svom svetu, da slušam skroz neku novu muziku. Ko se sa mnom druži i svi koji provode dosta vremena sa mnom zovu me… »
"Bila sam u vezama po dve godine": Sofija Šašić prvi put o privatnom životu i momcima, evo šta joj Željko kaže na sve
Blic 25.02.2024
Ćerka pevača Željka Šašića, Sofija Šašić progovorila je o svom životu i odnosu sa ocem. - Moj tata misli da sam u potpuno nekom svom svetu, da slušam skroz neku novu muziku. Ko se sa mnom druži i svi koji provode dosta vremena sa mnom zovu me… »
Vesti dana »

Austrijska ministarka u Beču poželela dobrodošlicu studentima maratoncima iz Srbije
Beta pre 32 minutajoš 49 povezanih

„Tužilaštvo da sasluša Vučića i Dačića oko upotrebe zvučnog oružja“
Pravda pre 2 satajoš 41 povezana

Marta Kos u novom sadu i Beogradu: Komesarka za proširenje EU sastala se i sa studentima blokaderima, dekanim i šefovima poslaničkih grupa opozicionih stranaka
Kurir pre 24 minutajoš 61 povezana

Tragedija kod Topole – nastradale četiri osobe na porodičnoj farmi, jednoj se lekari bore za život
Serbian News Media pre 43 minutajoš 32 povezane